MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Citiz€nd – Ελληνικό Ντοκιμαντέρ για την Κοινωνική & Οικονομική Κρίση

Ελληνικό ανεξάρτητο ντοκιμαντέρ. Πώς η Ελλάδα οδηγήθηκε σε αυτήν την κατάσταση; Το πολιτικό σύστημα και οι πολίτες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων; 

Ποια είναι η τωρινή κατάσταση και που οδηγούμαστε; Τέλος, το πιο σημαντικό. Λύσεις για να μπορέσει η Ελλάδα να ανακάμψει, η οικονομία, η διοίκηση, η νομοθεσία, η εξωτερική πολιτική, η ενέργεια. Το όραμα για την Ελλάδα του μέλλοντος ξεκινάει σήμερα.

Ο Αλέξης Τσίπρας σπάει τη σιωπή του

Το εναλλακτικό κανάλι Alpha του γνωστού χίπη Δημήτρη Κοντομηνά επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για την πρώτη του συνέντευξη μετά την παραίτησή του, θέλοντας να δείξει πως ο ανελέητος αγώνας του ΣΥΡΙΖΑ κατά των ολιγαρχών συνεχίζεται.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε για τον Γιάνη Βαρουφάκη πως οι εταίροι δεν του δίνανε καμία σημασία αλλά μόλις πήγε ο Τσακαλώτος να υπογράψει τη συμφωνία τον δέχτηκαν με χειροκροτήματα, οπότε ο Βαρουφάκης που δεν υπέγραφε τη συμφωνία είναι κακός, και ο Τσακαλώτος που υπέγραψε τη Μνημονιάρα είναι θεός και να μην ξεχάσετε να τον ψηφίσετε στις εκλογές γιατί έχει και άλλα να προσφέρει στον τόπο.