MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Αμερικανικό δικαστήριο δικαίωσε την Αργεντινή απέναντι στους πιστωτές της

Ομοσπονδιακό εφετείο στο Μανχάταν αποφάνθηκε ότι δεν γίνεται να κατασχεθούν τα χρήματα της κεντρικής τράπεζας της Αργεντινής, τα οποία διατηρούνται στη Νέα Υόρκη, από τους κατόχους ομολόγων της που δεν έχουν αποπληρωθεί, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.

Σύμφωνα με το εφετείο, ο δικαστής Τόμας Γκρίεζα, στον οποίον είχαν προσφύγει οι ομολογιούχοι, έσφαλε το 2013, όταν δεν δέχθηκε το αίτημα της κεντρικής τράπεζας της Αργεντινής να απορρίψει την αγωγή τους λόγω κρατικής ασυλίας. Το εφετείο διέταξε τον κ. Γκρίεζα να απορρίψει την αγωγή των πιστωτών. 

Φτιάξαμε ένα προτεκτοράτο, δε βλέπω σ’ αυτό κάτι κακό...

«Φτιάξαμε ένα προτεκτοράτο, δε βλέπω σ’ αυτό κάτι κακό», είχε δηλώσει ο σλοβάκος πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο, μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους πιστωτές.
 

Οι ακριβείς όροι υπό τους οποίους η Ελλάδα μετατρέπεται σε προτεκτοράτο της ευρωζώνης και των πιστωτών αποτυπώθηκαν στο Μνημόνιο που ψήφισε η Βουλή στις 14 Αυγούστου, κάτω από διαδικασίες που ισοδυναμούσαν με ωμό εκβιασμό, μετατρέποντας τη Βουλή σε αυτόματο νομιμοποίησης γερμανικών τελεσιγράφων. Οι 118 ψήφοι, μόνο, που συγκέντρωσε το τρίτο, αριστερό μνημόνιο από ένα σύνολο 149 βουλευτών που εξελέγησαν με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, είναι το αντίτιμο που πλήρωσε η κυβέρνηση για τη στροφή 180 μοιρών που πραγματοποίησε.

Εκλογές εναντίον Δημοκρατίας!

Στενοχωριέται κανείς να πρέπει να γράψει αυτά τα πράγματα. Για κάθε πατριώτη ‘Ελληνα είναι οδυνηρό (και όχι πάντα εντελώς ακίνδυνο) να ανατιμήσει την τραγική πραγματικότητα που βιώνουμε, να βγάζει τη μάσκα από τα γεγονότα και τους ανθρώπους, να απομυθοποιεί πολιτικούς και οντότητες που τις πίστεψε ένας ολόκληρος λαός ή και ο ίδιος. Αλλά ποιος άλλος δρόμος υπάρχει; 

Μας έχουνε πάρει σχεδόν τη χώρα.Τουλάχιστο να σώσουμε το μυαλό μας. Μόνο αν έχουμε το θάρρος να δούμε κατάματα την πραγματικότητα, μπορούμε και να την πολεμήσουμε. 

Μνημόνιο 3: Οι Ελληνες θα καταναλώνουν αυγά Τουρκίας, Αρνάκι Βουλγαρίας, Μαρούλια Ολλανδίας, Μπρόκολο Βρυξελλών!

Μελέτησα επι 17 ώρες, τα 2/3 του 3ου μνημονίου και σοκαρίστηκα. Ταφόπλακα της Ελληνικής οικονομίας με στόχο την ανάκαμψη σε βάθος 30ετίας…!

Είναι απίστευτο το τι υπέγραψαν οι αθεόφοβοι. 

Είναι απίθανο να ανακάμψει η οικονομία, ούτε με θαύμα. 

Καταστρέφουν ακόμη και την γεωργική παραγωγή. Φορολόγηση με 29% (ίδιος συντελεστής με τις επιχειρήσεις, προκαταβολή φόρου 100%, κατάργηση του ΟΓΑ και υπαγωγή στο ΙΚΑ (διπλασιασμός εισφορών). 

Μνημόνιο 3: Δείτε ολόκληρο το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε!

Τι αλλάζει σε ΦΠΑ, συντάξεις και φορολογία - Το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε την Τετάρτη 15 Ιουλίου και το οποίο θα τινάξει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς στον αέρα, είναι το μνημόνιο 3
 
Σαρωτικές και δυσβάστακτες αλλαγές προβλέπει το τρίτο μνημόνιο που υπερψηφίστηκε την Τετάρτη στη Βουλή. 

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, στο νομοσχέδιο προβλέπονται τα ακόλουθα: 

Ο μυστηριώδης σταυρός τού Πάπα, αντιπροσωπεύει μία αλλόκοτη μορφή!


Αυτό είναι σημαντικό για τούς ερευνητές τής Ιταλίας, και για τους διάφορους φίλους, που έχουν επέλθει στην μή εξάσκηση τών Καθολικών συμφερόντων (λόγω της απόλυτης διαφθοράς στο Βατικανό). 

Αυτή είναι η εμφάνιση στις φωτογραφίες του νέου Πάπα και πού θα πρέπει να ρίξει ο κόσμος μια πολύ καλή ματιά , στον παράξενο σταυρό γύρω από τον λαιμό του, που δεν αντιπροσωπεύει το εσταυρωμένο Χριστό, αλλά μία διαφορετική μορφή.