MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

AYTO είναι το έγγραφο που "καίει" τον σύζυγο της Φώφης Γεννηματά

Την ώρα που η κ. Γεννηματά απειλεί με αγωγές για την χθεσινή αποκάλυψη της Δημοκρατίας, η εφημεριδα επανέρχεται με... έγγραφο μέσα από το Ερρίκος Ντυνάν, για το οποίο πλέον η κυρία Γεννηματά οφείλει να απαντήσει με επιχειρήματα. Όχι κραυγές και απειλές..

Σ' αυτή την διαδικασία διαπιστώθηκε ότι ο σύζυγος της Φ. Γεννηματά ενώ είχε υπογράψει σύμβαση με το νοσοκομείο ότι «θα απασχολείται 36 ώρες εβδομαδιαίως σύμφωνα με τις διατάξεις των ισχυουσών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας», αμειβόμενος με 2.500 ευρώ μηνιαίως, από τα επίσημα έγγραφα προκύπτει ότι για ένα ολόκληρο χρόνο δεν παρουσιαζόταν καθόλου στην εργασία του και αμειβόταν κανονικά ενώ στα υπόλοιπα χρόνια πήγαινε τα απογεύματα Τρίτης και Πέμπτης.

Πως η.. συνταξιούχος Φώφη Γεννηματά, που κρίθηκε ανίκανη για εργασία, θέλει να γίνει πρωθυπουργός;;;;

Διαστασεις γιγαντιαίου σκανδάλου λαμβάνει η πρόωρη συνταξιοδότηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, σε ηλικία 45 ετών από την Εθνική τράπεζα όπου εργάζονταν, για λόγους υγείας, όταν η ίδια εμφανίζεται ικανότατη να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της μέχρι πρόσφατα ως βουλευτού και τώρα ως αρχηγός κόμματος, φιλοδοξώντας μάλιστα να γίνει και πρωθυπουργός!.. 

Το ζήτημα είναι ηθικό, πολιτικό και ποινικό και αναμένεται να προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στην Χαριλάου Τρικούπη με δεδομένο ότι κάποια κορυφαία στελέχη του κόμματος αναμένεται να θέσουν με άμεσο τρόπο ζήτημα παραίτησής της από τη θέση της προέδρου. 

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ; ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ή ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;

Όλοι πια και από όλα τα κόμματα το ομολογούν. Το μνημόνιο είναι ο υπέρτατος ΝΟΜΟΣ του ελληνικού κράτους. Σε καμία νομοθετική πρωτοβουλία ή πολιτική ενέργεια δεν μπορούν να προχωρήσουν η ελληνική κυβέρνηση και η ελληνική βουλή, χωρίς την προηγούμενη σύμφωνη γνώμη των δανειστών, οι οποίοι και ασκούν απόλυτη εποπτεία στη χώρα μας.

Τι ρόλο λοιπόν παίζει το ελληνικό Σύνταγμα. Στην πραγματικότητα κανέναν. Έχει μετατραπεί σε ένα κείμενο άνευ αξίας. Για την ακρίβεια παίζει ένα και μοναδικό ρόλο. Νομιμοποιεί την ύπαρξη του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, μόνο και μόνο για να εξυπηρετεί τις εντολές των δανειστών σε βάρος του λαού.

Η λιτότητα γονατίζει την ελληνική οικονομία και διαλύει την κοινωνία

Του Ανδρέα Πετρόπουλου

Τι αναφέρει η Ετήσια Έκθεση του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ που παρουσιάστηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη 

Την πλήρη αποτυχία των διαδοχικών μνημονίων που είχαν στόχο την προσαρμογή της ελληνικής οικονομίας, αποτυπώνει η Ετήσια Έκθεση για την Ελληνική Οικονομία και την Απασχόληση του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ που παρουσιάστηκε σήμερα, Πέμπτη (3/9) στη Θεσσαλονίκη. 

Στην έκθεση σημειώνεται ότι η λιτότητα, η μείωση των μισθών, η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, διεύρυναν το αναπτυξιακό κενό και υπονόμευσαν την κοινωνική συνοχή της ελληνικής κοινωνίας. 

Ο Τσίπρας προκήρυξε εκλογές για να πάρει το Ποτάμι στην κυβέρνηση, όπως απαιτούν οι Γερμανοί, και αυτό θα κάνει!

Του Γιώργου Δελαστίκ 

Παραμύθια για αφελείς και άσχετους με την πολιτική συνιστούν οι ισχυρισμοί του τέως πρωθυπουργού περί διεκδίκησης αυτοδυναμίας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.

Ο μέχρι πρότινος πρωθυπουργικός πυρήνας του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει άριστα ότι το κυβερνών κόμμα θα υποστεί σοβαρότατη πτώση και ανάλογη μείωση του αριθμού των βουλευτών του. Από 149 βουλευτές που είχε εκλέξει τον Ιανουάριο, τα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξετάζουν σενάρια εδραζόμενα σε αριθμό βουλευτών του κόμματός τους ακόμη και γύρω στους 125! «Καλά, ο Τσίπρας προκήρυξε πρόωρες εκλογές για να τις… χάσει;» είναι η απορία που γεννάται φυσιολογικά.

Πολιτικά κόμματα: Οι Αληθινοί Εχθροί του Ελληνικού λαού!

Ο Έλληνας ψηφοφόρος ψηφισε ΠΑΣΟΚ γιατι ΛΕΦΤΑ υπάρχουν!

Αποτέλεσμα Μνημόνιο 1!

Μετά ψήφισε ΝΔ γιατί έσκιζε το μνημόνιο επι 2 χρόνια στο Ζάπειο...

Αποτέλεσμα Μνημόνιο 2!

Μετά ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα ακύρωνε τα 2 προηγούμενα μνημόνια με έναν νόμο και θα έκανε Κούγκι όλη την Ευρώπη αν υπήρχε κάποια αντίρρηση απο τους εταίρους μας...

Αποτέλεσμα Μνημόνιο 3!

Και τώρα λίγες μόλις βδομάδες πριν από την κάλπη, νέες παγίδες στήνονται μπροστά στο λαό.

Η Γερμανία είναι η χώρα της διαφθοράς…

Η γαλλική εφημερίδα «Libération» έβαλε στο μικροσκόπιο γερμανικές πολυεθνικές εταιρείες που κατηγορούνται ότι συνέβαλαν σημαντικά στη διαφθορά στην Ελλάδα, με συνέπεια την επαύξηση του ελληνικού χρέους. «Siemens, Daimler, Rheinmetall: 

Αυτά τα στολίδια της βιομηχανίας, που χάρισαν στη γερμανική οικονομία τη φήμη της, έχουν βυθιστεί σε υποθέσεις διαφθοράς μεγάλου βεληνεκούς στην Ελλάδα, σε μια χώρα που η Γερμανία καταγγέλλει διαρκώς για αθέμιτες πρακτικές», γράφει η εφημερίδα.

Ρωσική μυστική Έκθεση : Η Ελλάδα είναι τελειωμένη υπόθεση! Άδειασμα Πάνου Καμμενου απο Ρωσια για τις δηλωσεις του περι … Η Ρωσία μας Έκλεισε την Πόρτα

Δυσάρεστες εξελίξεις-(Νεα) μας ερχονται απο την Ρωσια, που αφορουν το μελλον της Χωρας μας-(Ελλαδα). 

Παρα Πολλες συζητησεις εγιναν τους τελευταιους μηνες, για το που ειναι η Ρωσικη Βοηθεια, η εναλλακτικη λυση, που θα μας έσωζε, απο τα δοντια των Δανειστων! 

Παρα Πολοί εξ κυβενησεως Συριζα , ειπαν οτι δεν βρηκαν αντίκρισμα για οικονομικη βοηθεια απο την Ρωσια! Η δε Αντιπολιτευση συσσωμη, χλεβαζε το ενδεχόμενο αυτο! 

Ο πρωην υπουργος Αμυνας Πάνος Καμμένος προχωρησε παραπερα, δηλώνοντας σε μια συνέντευξη στο τηλεοπτικο σταθμο BLUE SKY και στον δημοσιογραφο Ακη Παυλόπουλο τα εξεις: 

ΕΕΝΕ: Οι Ελληνες επιχειρηματίες για πρώτη φορά λένε «Ως εδώ!» – «Κανείς δεν μας χαρίζει τίποτα – Ολοι οι δανειστές κερδίζουν από την Ελλάδα – Η ΟΝΕ ή αλλάζει ή πεθαίνει»

ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ 

Με μια υψηλής σπουδαιότητας, εθνοκεντρική παρέμβασή της, για πρώτη φορά μια μεγάλη ένωση επιχειρηματιών της χώρας, η Ελληνική Ενωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) – η δεύτερη σε μέγεθος, αλλά πρώτη σε δυναμισμό συλλογική πλατφόρμα ελληνικών επιχειρήσεων μετά τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών,(ΣΕΒ) – θέτει σύσσωμη την πολιτική ηγεσία της χώρας – και όχι μόνο – ενώπιον των ευθυνών τους για την πορεία του Εθνους, μετά την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου και την επιβολή κεφαλαιακών ελέγχων.