MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί η Κομισιόν αρνείται την φορολογική έρευνα για τις πολυεθνικές;

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αρνείται να δώσει έγγραφα σε ευρωβουλευτές που ερευνούν αν κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρησιμοποιούν ειδικά φορολογικά καθεστώτα τα οποία ευνοούν μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες όπως το Facebook και η Amazon, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Independent (Διαβάστε εδώ και θα καταλάβετε τον λόγο ).

Ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί έστειλε επιστολή στην ειδική επιτροπή του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου (ΤΑΧΕ) αυτή την εβδομάδα λέγοντας ότι δεν μπορεί να τους δώσει 25 έγγραφα που είχαν ζητηθεί, χωρίς τη συναίνεση των κρατών-μελών.

Θέλουν να γίνουμε ηθικοί αυτουργοί

Πιτσιρίκο, φαίνεται ξεκάθαρα ότι σε αυτές τις εκλογές δεν ενδιαφέρει ποιος θα βγει πρώτος και ποιος δεύτερος.

Μοναδικός στόχος του πολιτικού συστήματος και της διαπλοκής είναι το άθροισμα των ποσοστών των μνημονιακών κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) να είναι όσο το δυνατόν υψηλότερο και δυνατόν πάνω από 70% ώστε να βγουν και να μας πουν 21 Σεπτεμβρίου «σώπα και μη μιλάς αποφάσισες με μεγάλη πολυκομματική πλειοψηφία την εφαρμογή του 3ου μνημονίου».

Κάθε φορά που δεν θα αντέχεις και δεν θα μπορείς να πάρεις ανάσα, θα είναι στα μεγάλα και μικρά κανάλια και στα αληθινά ραδιόφωνα να σου λένε «σώπα και μη μιλάς, εσύ αποφάσισες στις 20 Σεπτέμβρη την εφαρμογή του 3ου μνημονίου».

Και θα στο λένε όλοι μαζί ημέρα και νύχτα.

Δειτε πως λειτουργει η προπαγανδα τωνδημοσκοπησεων και των ΜΜΕ των νταβατζηδων

Αγαπητοί ψηφοφόροι έλληνες της μπανανίας. Μιας χώρας που ο καθένας λειτουργεί, όπως γουστάρει. 

Είδατε μέχρι σήμερα να τιμωρείται εταιρία Δημοσκόπων για τα ψεύδη με τα οποία προσπαθεί να επηρεάσει την κοινή γνώμη ; 

Στην Αγγλία αν το αποτέλεσμα διαφέρει 2,5% – 3% από το πραγματικό επιβάλλεται μεγάλο πρόστιμο στην εταιρία Δημοσκοπήσεων. ΕΔΩ ;