MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

O Σόιμπλε διαλύει ΕΕ και Ευρωζώνη! Οι Γερμανοί αφού έκλεισαν τα σύνορα βάζουν κανόνες για χρεοκοπία

Αφού έκλεισαν τα σύνορα οι Γερμανοί βάζουν και κανόνες για χρεοκοπία. όπως φαίνεται με γερμανική πρωτοβουλία το τέλος της ΕΕ και της ευρωζώνης είναι τόσο κοντά όσο ποτέ. 

Το θέμα της χρεοκοπίας των κρατών – μελών της Ευρωζώνης εντός της νομισματικής ένωσης έθεσε επισήμως στην ατζέντα το Βερολίνο με έγγραφο που παρουσίασε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά την άτυπη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο. 

Μέσα σε τρεις επιστολές όλο το δράμα τις υποτέλειας

Διαβάστε τις και θα καταλάβετε πολλά. Οι ημερομηνίες έχουν μεγάλη σημασία.

Επιστολή στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζαν Κλωντ Γιούνκερ 

ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΤΙΡΙΟ 6 –ΓΡΑΦΕΙΟ 210
ΤΗΛ: 210 88 27 380- FAX 210 88 41 529
Τ.Κ. 101. 71
e- mail: endikeis@otenet.gr
Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2015
Αρ. Πρωτ. 11

Συμπατριώτη, εγώ δε θα σε προδώσω στις εκλογές

Έξι ημέρες πριν τις εκλογές της απάτης, έχουμε απόψε το debate ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, οι οποίοι θα πουν σκληρά λόγια ο ένας για τον άλλον, αν και δεν θα πουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία θα συνεργαστούν στην κυβέρνηση σε μια εβδομάδα.

Σημασία έχει να τα λες πειστικά, ώστε τα χάπατα να πιστεύουν πως εσύ είσαι διαφορετικός από τους άλλους, αν και έχει αποδειχτεί ξεκάθαρα -όπως στην περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα- πως είσαι ένας κοινός και αδίστακτος απατεώνας.

Πολύ έξυπνη η αντικατάσταση του ΠΑΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να συνεχιστεί -μαζί πάντα με την Νέα Δημοκρατία- το παιχνίδι του δικομματισμού που διέλυσε την χώρα και έκανε ακόμα πιο πλούσιους τους ολιγάρχες.

Διά νόμου το Κράτος θα σκοτώνει τη Δημοκρατία

Κατερίνα Γκαράνη

Οι Βρυξέλλες χωρίς κανένα εμπόδιο συνεχίζουν να οδεύουν προς τον στόχο τους να καταστήσουν και Συνταγματικά την Ελλάδα ως αποικία. Η υπηρεσιακή κυβέρνηση Θάνου, δουλεύει ασταμάτητα το πρόγραμμα με το οποίο το Κράτος αποδεσμεύεται εντελώς από την οποιαδήποτε κυβέρνηση επιλέξει ο λαός, φτιάχνοντας ένα τεχνοκρατικό ναζιστικό μόρφωμα που θα διοικεί και θα ορίζει την ζωή των Ελλήνων αλλά και τα εθνικά θέματα. 

Το πρόγραμμα αυτό είχε μπει μπροστά το 2012 με υπουργό τον κ. Μανιτάκη, ο οποίος και στην υπηρεσιακή κυβέρνηση έχει αναλάβει να το συνεχίσει μετά από εντολή που έλαβε από τις Βρυξέλλες μέσω προεκλογικής περιόδου.

Οι κανόνες ισχύουν μόνο για τους άλλους - Ανέστειλε τη Συνθήκη Σένγκεν η Γερμανία

Προσωρινά εκτός ισχύος έθεσε η Γερμανία τη Συνθήκη Σένγκεν στα σύνορά της με την Αυστρία, επαναφέροντας τους ελέγχους, με στόχο «να περιορίσει το σημερινό κύμα προς τη χώρα» και να αποκαταστήσει την «συντεταγμένη διαδικασία» στην είσοδο σε αυτήν, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Γεερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ.

Κάλεσε δε όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να τηρούν την ευρωπαϊκή νομοθεσία και ζήτησε «το συντομότερο δυνατό την εφαρμογή του ευρωπαϊκού σχεδίου για τις "ζώνες αναμονής" των προσφύγων στην Ελλάδα, στην Ιταλία και εν ανάγκη στην Ουγγαρία».