MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Wikileaks: Πως προσχεδίασαν το Συριακό χάος οι ΗΠΑ από το 2006

Οι νέες αποκαλύψεις των wikileaks δεν εκπλήττουν πια κανέναν καθώς ο κόσμος έχει αποκτήσει συνείδηση ότι η Αμερική έχει συνεργήσει για την πτώση των καθεστώτων που δεν συμμορφώνονται, όχι μόνο στην περίπτωση της Συρία και του σαμποτάζ της επικράτειάς της, αλλά και σε άλλες αραβικές χώρες και τη Μέση Ανατολή γενικότερα, όπως πολύ ορθά επισημαίνει το eldabil στο σχετικό άρθρο του από 21-09-15. 

Αποτελεί κοινό τόπο ότι η παρέμβαση των ΗΠΑ στις υποθέσεις των τρίτων χωρών, βασίζεται στις τρομοκρατικές οργανώσεις τις οποίες στηρίζει για να διασπάσει την αραβική ενότητα και να διαιωνίσει την έριδα , μια παγίδα στην οποία έπεσαν πολλά κράτη

Δείτε όλη τη νομική διαδικασία για το πως θα κάντε αγωγή στην εισπρακτική και πως μπορείτε να λάβετε αποζημίωση

Ένα μεγάλο όπλο σε χιλιάδες δανειολήπτες που πέφτουν θύματα όχλησης, κυνηγητού, διασυρμού μέχρι και εκβιασμού από εισπρακτικές εταιρίες που … χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους δεδομένα με τις… ευλογίες των τραπεζών, δίνει νέα δικαστική απόφαση. Η οποία έρχεται να προστεθεί σε σωρεία παλαιότερων και δίνει το δικαίωμα στο δανειολήπτη να διεκδικήσει αγωγή περίπου 6.000 ευρώ από την εισπρακτική. 

(Και) η απόφαση αυτή θα λειτουργήσει ουσιαστικά ως νομολογία τη μεθοδολογία με την οποία λειτουργούν οι εισπρακτικές και τις παραβιάσεις είτε προσωπικών δεδομένων είτε προσβολής στοιχείων της προσωπικότητας στην ιδιωτική ή επαγγελματική ζωή και, όπως εκτιμούν έμπειροι νομικοί, θα αποτελέσει εφαλτήριο για μαζικές αγωγές εναντίον των εισπρακτικών. 

Έτσι χρέωσαν τη χώρα με 210 δισεκατομμύρια ευρώ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΟΓΚΩΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΣΤΑΤ 

Η έκθεση αναίρεσης της αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου – Βασιλοπούλου για την υπόθεση της αλλοίωσης του ελλείμματος το 2009 είναι καταπέλτης για τον Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ αλλά και για όλους αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια αυξάνοντας το χρέος κατά 2010 δισ. ευρώ!