MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Καλώς ήρθατε στο 1984

Το κόλπο capital controls διευκολύνει τους δανειστές να κρατάνε από το λαιμό την Ελλάδα - Ο Αλεξιάδης διευκολύνεται από το αλαλούμ στο Τραπεζικό για να εφαρμόσει τα ναζιστικά σχέδια.

Ξενοφώντας Ερμείδης - Κατερίνα Γκαράνη

Μετά από την χλιαρή ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων από τον πρωθυπουργό, ο κ. Τσακαλώτος ξεκαθάρισε το τοπίο για το ποιος κυβερνά τελικά αυτόν τον τόπο και πώς το σχέδιο των capital controls της κυβέρνησης Τσίπρα και των δανειστών διευκολύνουν τις κατοχικές δυνάμεις να βυθίζουν την Ελλάδα όπως θέλουν και για όσο θέλουν. 

Το Κράτος δόλωμα των Τραπεζών

Τα capital controls μπορεί να αρθούν αν πρώτα γίνουν όλα όπως τα θέλουν οι πιστωτές, είπε ο κ. Τσακαλώτος κατά την παρουσίαση του σχεδίου για την Ελλάδα.

Βουλή: Το «δημοκρατικό» τσόφλι του 4ου Ράιχ…

Επί της ουσίας το αστικό κοινοβούλιο έχει καταργηθεί. Έχει μετατραπεί σε «δημοκρατικό» τσόφλι της νέο-αποικίας ΕΛΛΑΣ: «δημοκρατικό» ντεκόρ του 4ου Ράιχ…

Ο ρόλος πλέον της Βουλής είναι η ψήφιση από τα δωσίλογα ανδρείκελα, δηλαδή η «δημοκρατική» κάλυψη (ΑΠΑΤΗ), αυτών που έχουν αποφασίσει τα διεθνή κέντρα της ιμπεριαλιστικής εξουσίας, ιδιαίτερα τα κέντρα εξουσίας της ΕΕ και των μαφιόζων του χρήματος.

Με λίγα και απλά λόγια:

ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ: ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΤΟ ΕΛΑΒΑΝ ΜΟΝΟΝ 17.500 – Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΑ… ΧΑΡΤΙΑ

Όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις έτσι και η σημερινή ακολουθεί την πεπατημένη της κοροϊδίας αφού με πενιχρά επιδόματα προσπαθεί να κρατήσει τους Έλληνες ζωντανούς ή καλύτερα ημιθανείς.

Αν και άπαντες γνωρίζουν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι η ανεργία, κανείς εκ των σημερινών υπουργών δεν έχει παρουσιάσει κάποιο στρατηγικό σχέδιο που να αυξήσει την απασχόληση και κατά συνέπεια το άθλιο βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων.

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! Το κρατικό κανάλι «έντυσε» τη Μέρκελ με Τσαντορ σε ένα Βερολίνο γεμάτο μιναρέδες

Έντονες διαμαρτυρίες από το τηλεοπτικό κοινό για την φωτογραφία με το τσαντόρ και το Βερολίνο γεμάτο μιναρέδες.

Σάλο προκάλεσε για ακόμη μια φορά το πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας ARD τηλεόρασης όταν σε εκπομπή ειδικά για την προσφυγική κρίση, έκανε την εμφάνισή της μια φωτογραφική σύνθεση με την Αγγελα Μέρκελ να φοράει τσαντόρ και να «ποζάρει» μπροστά από μια εικόνα του Γερμανικού κοινοβουλίου δίπλα στο οποίο να έχουν ξεφυτρώσει… μιναρέδες.
Ισλαμοφοβία στην δημόσια τηλεόραση

Ο ακήρυχτος επταετής πόλεμος της Ελλάδας: Σωρευτική ύφεση 28,4%

Η ελληνική κρίση άρχισε το 2009 με δημόσιο χρέος στο 115% του ΑΕΠ και με πρόβλεψη – με υπογραφή ΔΝΤ – για ύφεση της τάξης του 2% το 2010, 1,1% το 2011 και επιστροφή στην ανάπτυξη το 2012.

Επτά χρόνια και τρία Μνημόνια μετά, το χρέος οδεύει στο 187,4% του ΑΕΠ εφέτος και στο 197,7% το 2016, η Ελλάδα καταγράφει σωρευτική ύφεση 28,4%, ποσοστό που συνιστά παγκόσμιο ρεκόρ σε καιρό ειρήνης, και το ΔΝΤ εξακολουθεί να προβλέπει ότι... η ανάπτυξη επιστρέφει: Αυτή τη φορά την προσδιορίζει στο 2020 με «προσδοκώμενη αύξηση του ΑΕΠ κατά 2,4%».

Η παράνοια της προπαγάνδας υπέρ του "πλαστικού" χρήματος της κατάργησης των μετρητών και της ελευθερίας των πολιτών

ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ" ΙΣΟΒΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Μια αληθινή παράνοια επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην μαζική ενημέρωση όπου όλα τα κανάλια εν χορώ προσπαθούν να πείσουν τον Έλληνα να καταργήσει τα μετρητά, και να χρησιμοποιεί πλαστικό χρήμα, βάζοντας έτσι από μόνος το κεφάλι του στην "γκιλοτίνα" του ολοκληρωτισμού που έρχεται.