MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Όταν ψηφίζεις απατεώνες, είσαι απατεώνας!

Στο βίντεο βλέπουμε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, και κάποιους συνεργάτες του, νυν και πρώην. 

Δηλαδή, αυτός ο άνθρωπος στο βίντεο -που λέει όλα αυτά που ακούτε- είναι σήμερα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Και οι Έλληνες περιμένουν να δουν βελτίωση στις ζωές τους.

"Πραξικόπημα" με "άρωμα" ΕΕ στην Πορτογαλία: Ο πρόεδρος αγνόησε την ψήφο των πολιτών και έδωσε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Π.Κοέλιο!

"ΟΔΗΓΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΜΟΥ" - ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Πραξικόπημα" με "άρωμα" ΕΕ συνέβη στην Πορτογαλία όπου ο προέδρος της χώρας Άνιμπαλ Καβάκο Σίλβα αποφάσισε να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον αρχηγό του συντηρητικού κόμματος και πρώην πρωθυπουργό Πάσσος Κοέλιο, παρά το ότι δεν έχει τη δυνατότητα πλειοψηφίας στη Βουλή, επειδή τα κόμματα της Αριστεράς που έχουν ήδη συμφωνήσει για πλειοψηφικό κυβερνητικό σχήμα επιθυμούν (όπως ο ίδιος δήλωσε) την έξοδο της χώρας από το ευρώ. 


Κοινωνικό κραχ! Περισσότεροι από 500.000 συμπολίτες μας στα συσσίτια

Η κοινωνία αργοσβήνει και η κυβέρνηση επιμένει να αντιμετωπίζει με εξοργιστική αλαζονεία τις κραυγές της ανθρωπιστικής κρίσης. Αυτής της κρίσης στην οποία πάτησαν πάνω της και πατούν ανελέητα με σκοπό να εφαρμόσουν τα πιο αδίστακτα μέτρα! - Πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες κατέφυγαν στα συσσίτια μέσα σε ένα χρόνο.

Αναμένοντας το «τελειωτικό χτύπημα» που θα αφορά στον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας, οι περισσότεροι Έλληνες βουλιάζουν στην ανασφάλεια, την αβεβαιότητα και τον φόβο της επόμενης μέρας.

Αυτό το εθνικό δράμα, τελειωμό δεν έχει…

Το ολοκαύτωμα της μεσαίας τάξης

Εάν παραμείνει σιωπηλό το στήριγμα της Δημοκρατίας, φοβούμενο να προστατεύσει τα δικαιώματα του, θα βιώσουμε πολύ επώδυνες καταστάσεις – οι οποίες δεν θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα, από τη δικτατορία των συνταγματαρχών

«Είναι αλήθεια τόσο ανόητοι οι «κυβερνήτες», ώστε να μην γνωρίζουν τον ορισμό της ηλιθιότητας που ανέφερε ο Αϊνστάιν και να εφαρμόζουν το ίδιο πείραμα (μνημόνια), για τρίτη φορά, περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα; Ασφαλώς όχι. Απλά οι δύο προηγούμενες φορές δεν «ευοδώθηκαν» εξ ολοκλήρου – αφού συνεχίζει να υπάρχει η μεσαία τάξη, η οποία έχει μεν αποδυναμωθεί, αλλά δεν καταστράφηκε ολοσχερώς. Επομένως, ο κίνδυνος να επανακάμψει η Δημοκρατία δεν έχει ακόμη αποφευχθεί – οπότε απαιτείται η επανάληψη της διαδικασίας, με άλλους αποδέκτες».

ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ…!

Η Δημοκρατία στην ΕΕ: «Στηρίζουμε οποιαδήποτε κυβέρνηση, ακόμα και μειοψηφίας. Αν γουσταρουμε»! 

Είναι το πρώτο κράτος-μέλος της Ευρωζώνης το οποίο έφτασε κοντά στο να αποκτήσει κυβέρνηση που να αντιτίθεται στην λιτότητα οπως η Ελλάδα, αλλά και στο Ευρώ, ταυτόχρονα!!! 

ΑΣ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι: "Η Ελλάδα υπέγραψε συμφωνία και όχι σύμφωνο παράδοσης της κυριαρχίας". Ας του δείξει επιτέλους κάποιος τι ακριβώς υπέγραψε, όχι τίποτε άλλο, αλλά για να ξέρει ο άνθρωπος. 

Νόμος 4336/14-8-2015 (ΦΕΚ 94). Στο άρθρο 3 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ, περιλαμβάνεται το κείμενο του Μνημονίου Συνεννόησης και στον αριθμό 1 παρ. β (σελίδα 1014), γράφει κατά λέξη: