MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΚ απο την CIA Συνεργάτες των ΝΑΖΙ oι Καραμανλής και Τσαλδάρης;

Τα κεντρικά γραφεία της CIA
Kωνσταντίνος Καραμανλής-ο Εθνάρχης
Kωνσταντίνος Τσαλδάρης 

Κατάγονταν από το χωριό Καμάρι του Ξυλόκαστρου Κορινθίας και θείος του ήταν ο πρωθυπουργός Παναγής Τσαλδάρης , και σύζυγος του θείου του, η Λίνα Τσαλδάρη,κόρη του Πρωθυπουργού Σπυρίδωνα Λάμπρου. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατόπιν συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Βερολίνο, στο Λονδίνο και στη Φλωρεντία και στη συνέχεια άσκησε τη δικηγορία. 

Στη δημοσιότητα το απόρρητο πόρισμα του ΝΣΚ: "Η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις - Άμεση προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης"

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ

Ο δρόμος για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων για τα δεινά που επέφεραν στην Ελλάδα οι Γερμανοί (και επιφέρουν και τώρα οι απόγονοί τους με το θράσος του πουριτανικού-ηθικισμού, παρά το γεγονός ότι κατηγουρούνται για διαφθορά σε ολόκληρο τον πλανήτη) άνοιξε με το Απόρρητο Πόρισμα Ομάδας Εργασίας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους κατά το οποίο είναι νομικά απαιτητές. 

Κραυγή Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Euronews: «Στην Ελλάδα διαπράττουν κοινωνική γενοκτονία. Η Ευρώπη προκαλείται να δείξει τι αντιπροσωπεύει»

Επίκαιρη -την ημέρα της θλιβερής εθνικής αναζήτησης παρηγοριάς στο νεκροταφείο της χαμένης ανδρειωσύνης και περηφάνιας- αυτή η ζωντανή ελληνική φωνή στις Βρυξέλλες, με την κατωτέρω καταγγελία -καταπέλτη της εξόντωσης του ελληνικού λαού, στη συνέντευξη της τέως Προέδρου της Βουλής κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου, στο αγγλόγλωσσο πρακτορείο Euro News, που καταγράφτηκε σε βίντεο.
 

Στοιχεία-σοκ από τη Eurostat: 9 στους 10 άνεργους Έλληνες παραμένουν χωρίς δουλειά

Οι εννέα στους δέκα Έλληνες, που μένουν άνεργοι δεν καταφέρνουν να βρουν δουλειά, σύμφωνα με έκθεση της Eurostat. 

Συγκεκριμένα, το 90,8 των Ελλήνων που ήταν άνεργοι στο πρώτο τρίμηνο του 2015, παρέμειναν εκτός αγοράς εργασίας και στο δεύτερο.

Κάπως καλύτερη είναι η κατάσταση στην Κύπρο με το 67,3% των ανέργων του πρώτου τριμήνου του 2015, δεν κατάφεραν να βρουν δουλειά ούτε στο δεύτερο.

Παρέμβαση – κόλαφος της Σοφίας Σακοράφα για τις εγκληματικές μεθοδεύσεις της Γερμανίας εις βάρος της Ελλάδας

Η Γερμανία θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης

Παρέμβαση της ευρωβουλευτού Σοφίας Σακοράφα στην ολομέλεια του Στρασβούργου για το θέμα των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του ευρωκοινοβουλίου για τα συμπεράσματα της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της συνεδρίασης ηγετών.