MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

«Αλμυρά» τα τρόφιμα στην Ελλάδα -Εγιναν οι μεγαλύτερες αυξήσεις στις τιμές

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

«Καλπάζουν» οι τιμές των τροφίμων στην Ελλάδα, όπου παρατηρείται η μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση στους 28 της ΕΕ. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, οι τιμές των τροφίμων στην Ελλάδα αυξήθηκαν τον Αύγουστο σε σύγκριση με τον Ιούλιο κατά 2,9%, κάτι που αποτελεί τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση μεταξύ των «28» της Ε.Ε. 

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ! Γερμανία: Ετσι μοιράζαμε τις μίζες για τα εξοπλιστικά στους Ελληνες

Απόρρητο έγγραφο της γερμανικής εταιρείας, αποκαλύπτει πως μοίραζαν τις μίζες για τις προμήθειες των εξοπλιστικών προγραμμάτων σε έλληνες αξιωματούχους στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Πρόκειται για απόρρητο έγγραφο της γερμανικής εταιρείας STN Atlas Elektronik, η οποία συνεργαζόταν με δυο ακόμα εταιρείες που είχαν συγχωνευτεί, τις Krauss-Maffei και Wegmann, επίσης προμηθεύτριες του ελληνικού υπουργείου Άμυνας. 

Αναγκαστικές κατασχέσεις για τα θαλασσοδάνεια του Τ.Τ. θα κάνετε;

Τώρα που το κράτος ψάχνει για λεφτά αφού τα ταμεία είναι άδεια και αφού από Δεύτερα 2 Νοεμβρίου 2015 απελευθερώνονται οι αναγκαστικές εκτελέσεις μην ξεχάσετε στο Μαξίμου και τους μεγαλόσχημους παράγοντες που εμπλέκονται στα θαλασσοδάνεια του Τ.Τ. 

Πριν ξεκινήσει η κυβέρνηση να συντρίβει τους μεροκαματιάρηδες και τη «μαρίδα» να θυμίσουμε ότι το δημόσιο υπέστη ζημία τουλάχιστον 500 εκατομμυρίων ευρώ από τους αετονύχηδες με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Τις χρυσές κάρτες που έβγαζαν με όρια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και τα δάνεια που έπαιρναν χωρίς εγγυήσεις. 

Οι εντιμότατοι εταίροι μας

Η ευρωπαϊκή φοροδιαφυγή στο απόγειο, όταν η Ελλάδα διώκει όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν ακόμη το θράσος να παραμένουν σε μία εμπόλεμη ζώνη – ενώ η έλευση ενός δικτατορικού καθεστώτος είναι πιθανότερη από ποτέ

«Οι μη ηλίθιοι άνθρωποι πάντα υποτιμούν την καταστροφική ισχύ των ηλίθιων ατόμων. Συγκεκριμένα, οι μη ηλίθιοι άνθρωποι συνεχώς παραβλέπουν πως η συναναστροφή/συγχρωτισμός με ηλίθια άτομα, αποδεικνύεται απαρέγκλιτα μοιραίο λάθος – ανεξάρτητα από χρόνο, τόπο και συνθήκες. O ηλίθιος άνθρωπος είναι πιο επικίνδυνος από τον κακοποιό» (C. Cipolla). 

Διάλεξη του Ν. Λυγερού με θέμα: "Η ομογένεια είναι κομμάτι Ελληνισμού"

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: 

"Η ομογένεια είναι κομμάτι Ελληνισμού". 

Άγιοι Σαράντα, 07/11/2015