MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Ψυχολογικές Επιχειρήσεις και υπονόμευση στην Ελλάδα του 2015

- John.k

Oι "Ψυχολογικές Επιχειρήσεις" εναντίον των Ελλήνων έχουν αρχίσει αρκετά πριν την πραγματική κρίση. Με εμφανή τα σημάδια κατεύθυνσης, προς τους Έλληνες. 

Στην κρίση της Αργεντινής που είχε γίνει πολύ νωρίτερα π.χ, είχαν συμβεί γεγονότα παρόμοια με αυτά στην Ελλάδα με κοινά χαρακτηριστικά, όπως :

• τα προκλητικά προνόμια των βουλευτών (υποκινούν στο ότι αυτοί είναι ανώτεροι)

η αύξηση των κομίστρων στα διόδια (υποκινεί στο να μην μετακινείσθε). 

Εκατό κιλά πολιτικής αλητείας...

Η απόφαση του κυβερνώντος κόμματος να συμμετέχει σήμερα στην μονοήμερη (άρα μάταιη) γενική απεργία,
..αποτελεί το επιστέγασμα, το άκρον άωτον της ως τώρα πολιτικής του αλητείας.

Έναν και μόνο σκοπό έχει:

Έμμεσα να λοιδωρήσει,
να αποδυναμώσει, και να ακυρώσει την όποια αξία της σημερινής κινητοποίησης.

Γιατί βέβαια είναι υπεράνω λογικής να πιστεύει κάποιος πως υπάρχει έστω και ένα κομμάτι του κυβερνώντος κόμματος που να αντιτίθεται στην κυβερνητική πολιτική (κακουργία).

Αν υπήρχε, και αν ήταν πράγματι αντίθετο, απλούστατα δεν θα ανήκε πιά σ' αυτό το κόμμα, και δεν θάχαμε την σημερινή γελοιότητα.

"Ωμός" εκβιασμός από Μ.Ντράγκι: "Ή θα βγάλετε τα σπίτια στο σφυρί ή δεν θα γίνει ανακεφαλαιοποίηση και άρση των capital controls"!

Γ.ΝΤΑΙΣΕΝΜΠΛΟΥΜ: "ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΦΠΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ" - ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ωμός εκβιασμός από ΕΚΤ: "Η επίλυση του προβλήματος των κόκκινων δανείων είναι άμεσης προτεραιότητας για την επιτυχία της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών αργότερα της άρσης των capital controls και εν τέλει της σταθεροποίησης και ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας", υποστήριξε από το βήμα της αρμόδιας Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου ο Πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι.

Το βρώμικο πείραμα

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ

Η Ελλάδα αποτελεί ίσως το δοκιμαστικό εργαστήριο που επιτρέπει την έρευνα των μεθόδων κάμψης της αντίστασης των Πολιτών – απέναντι στις επιθέσεις που δέχεται μαζικά τόσο το βιοτικό τους επίπεδο, όσο και οι δημοκρατικές τους ελευθερίες

«Η πλήρης υποταγή της κυβέρνησης στις εντολές των δανειστών, αφού προηγουμένως είχε η ίδια οργανώσει και κερδίσει ένα δημοψήφισμα αντίστασης, έσβησε, δολοφόνησε καλύτερα όλες τις ελπίδες των Ελλήνων – αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της σκοτεινής εποχής των μνημονίων. 

Ο Ηγεμών

«Οι Έλληνες φαίνεται πως είναι πολύ ανθεκτικοί στο διεθνή εξευτελισμό, στη φτώχεια και στη μιζέρια, ενώ ελάχιστα ενδιαφέρονται για την πατρίδα τους και τα παιδιά τους – οπότε δεν πρόκειται να αντιδράσουν, όσο και αν πιέζονται» (ΕΒ).

Άποψη 

Ανέκαθεν μας προξενούσε μεγάλη εντύπωση ο υποτιμητικός τρόπος, με τον οποίο οι ισχυροί αντιμετωπίζουν τους αδύναμους, είτε είναι αυτοί άνθρωποι, είτε χώρες – ανεξάρτητα από τις αιτίες της αδυναμίας τους, αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως μόνο το αποτέλεσμα μετράει. 

Αμερικανός ΥΠΑΜ: “Η Ρωσία θέτει σε κίνδυνο την παγκόσμια τάξη πραγμάτων ”!!

(Σ.Σ. : Εννοεί φυσικά την Νέα Τάξη Πραγμάτων , και το όραμα του Έβελυν Ντε Ρότσιλντ , για την ένωση όλων των τραπεζών, κάτω από την κηδεμονία του)


Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την Ρωσία, η οποία έχει αναλάβει έναν ‘‘προκλητικό ρόλο‘‘ με σημαντική στρατιωτική δραστηριότητα στην θάλασσα, στον αέρα, στο διάστημα και στον κυβερνοχώρο, αναφέρει βρετανική εφημερίδα

BOMBA… «Δολοφόνοι» οι Κυβερνώντες… Τεράστιος Αριθμός Αυτοκτονιών… Γι’ Αυτό Κρύβουν τα Στατιστικά…

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΟΚ !

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ…

ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2011-2015

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ…..XAΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΓΚΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!

Ο ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!!


Μπορεί να καταρρεύσει η Ευρωπαϊκή Ένωση;

Στις Βρυξέλλες η συνοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αποτελεί πλέον ένα θέμα ταμπού. Έχει παρέλθει ο καιρός που ακουγόταν από όλες τις πλευρές ότι οι κρίσεις κάνουν την Ευρώπη ισχυρότερη, επειδή τα 28 κράτη-μέλη υποχρεώνονται να συνεργαστούν στενά για να τις υπερβούν. 

Από εκείνη την εποχή μέχρι σήμερα έχει κυλήσει πολύ νερό στον ποταμό της Γηραιάς Ηπείρου: οικονομική και συνταγματική κρίση, προσφυγικό, Ουκρανία.
«Η Ευρώπη βρίσκεται πλέον σε κρίση ταυτότητας» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Φρανς Τίμερμανς. Ο ολλανδός πολιτικός, δεύτερος τη τάξει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και γνωστός υποστηρικτής της στρατηγικής σκέψης, παραδέχτηκε τον Οκτώβρη ότι το αδιανόητο δεν είναι πλέον απίθανο. Ενώ ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Άσελμπορν είπε το ίδιο με πιο απλά λόγια: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενδέχεται να καταρρεύσει».