MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Αρχή στο Παρίσι με κήρυξη στρατιωτικού νόμου – Τι ακολουθεί στη συνέχεια;

Χτύπημα που τα μέσα ενημέρωσης το συγκρίνουν με την 11η Σεπτέμβρη συγκλόνισε το Παρίσι. Συντονισμένες επιθέσεις με πάνω από 150 αθώους πολίτες νεκρούς. Εκτελέσεις ομήρων μέσα σε θέατρο. Βομβιστές αυτοκτονίας μέσα στους ισλαμιστές δράστες, οι οποίοι ανδρώθηκαν από κέντρα της Δύσης. 

Τι είχε γίνει άραγε μετά την 11. Σεπτέμβρη; Ακολούθησε εισβολή αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ. 

«Καπάκι» στο χάος που δημιουργούν μετά το Παρίσι οι Τζιχαντιστές, ήρθε και η.. γνωστή «κυρία», Χίλαρυ Κλίντον

Η ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΖΗΤΑ ΤΟ «ΚΕΦΑΛΙ» ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ… ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ISIS

«Καπάκι» στο χάος που δημιουργούν μετά το Παρίσι οι Τζιχαντιστές, ήρθε και η.. γνωστή «κυρία», Χίλαρυ Κλίντον 

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, Hilary Clinton, έχει δηλώσει ότι είναι ενάντια της καταδίωξης της τρομοκρατικής ομάδας του ISIS, υποστηρίζοντας ότι αυτό θα έχει μεγάλο κόστος για τον αμερικανικό προϋπολογισμό. Αλήθεια ;

Στους 153 οι νεκροί από τις επιθέσεις στο Παρίσι - Οι 112 στην συναυλία του "Μπατακλάν"! - Δείτε τον χάρτη των σφαγών του Παρισιού

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ - ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ - ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

των Χρήστου Μακρή, Πάνου Σπαγόπουλου και Γιάννη Πετρίδη

(Συνεχής ροή): Έληξε η ομηρία στο θέατρο Μπατακλάν μετά από έφοδο των γαλλικών ειδικών δυνάμεων.

Ο αριθμός των νεκρών στο θέατρο που έχει γίνει πραγματική σφαγή έφτασε τελικά τους 112 ανεβάζοντας, το συνολικό αριθμό των θυμάτων από όλες τις επιθέσεις στους 153. Ανάμεσα στους νεκρούς φέρεται ότι είναι και 4 αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων.

Οταν μπήκαν μέσα στο κτίριο οι αστυνομικοί, αντίκρισαν μια "θάλασσα" από πτώματα. Μέσα σε ένα λουτρό αίματος, οι νεκροί, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο του Παρισιού και αστυνομικούς αξιωματούχους, ήταν 112, μόνο μέσα στο θέατρο, ενώ υπήρχαν και πολλοί τραυματίες.

Δημοσκόπηση-σοκ: Συντριπτικό "Οχι" σε νέα μέτρα - Οι πολίτες δείχνουν το δρόμο εκτός ευρώ

ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Τα στοιχεία που αποκάλυψε νέα δημοσκόπηση δείχνουν ότι οι πολίτες είναι αποφασισμένοι σε μεγάλο ποσοστό ακόμα και να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ αν το μέλλον που μας επιφυλλάσσει η Ευρωζώνη είναι μόνο μέτρα τα οποία το μόνο αποτέλεσμα που φέρνουν είναι να ενταφιάζουν την ελληνική οικονομία και κατ' επέκταση την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα δεν βγαίνει καια κανένας δε νπεριμένει αλλά και ούτε πιστεύει ότι στο τέλος της τετραετίας θα καταφέρουμε να βγούμε από το μνημόνιο.