MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Επικίνδυνο «τροπάρι» ακολουθούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο το οποίο μυρίζει «σκηνοθετημένο» επεισόδιο

Τουρκικό Γενικό Επιτελείο: Ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 «παρενόχλησαν» τουρκικά στο Αιγαίο Πέλαγος

Επικίνδυνο τροπάρι ακολουθούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο παραβιάζοντας τον ελληνικό εναέριο χώρο , το οποίο «μυρίζει» σκηνοθετημένο επεισόδιο.

«Κατά την διάρκεια της εκτέλεσης εκπαιδευτικής αποστολής τους, τουρκικά αεροσκάφη F-16 που πετούσαν πάνω από τα διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου (!!), δέχθηκαν «παρενόχληση» από δύο ελληνικά μαχητικά του ιδίου τύπου, τα οποία τα αναχαίτισαν παράνομα », αναφέρουν Τούρκοι αξιωματούχοι από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Θεσσαλονίκη: 7 αστυνομικοί για να συλλάβουν έναν ηλικιωμένο καστανά και να του κατασχέσουν το καρότσι – Ντροπή!

Μεγάλη εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους πραγματοποιήθηκε σήμερα ενόψει Χριστουγέννων, αλλά είχε και απρόοπτα και ένταση. 

Επτά αστυνομικοί με κράνη, μετέβησαν στην γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους όπου βρισκόταν με το καρότσι του ηλικιωμένος καστανάς. Μετά από σχετική καταγγελία οι άνδρες της ΕΛΑΣ ήθελαν να συλλάβουν τον ηλικιωμένο που φώναζε πως δεν είναι παράνομος, ενώ η Αστυνομία του ξεκαθάρισε ότι το καρότσι του με όλα τα προϊόντα κατάσχεται. 

Πως η Τουρκία χρησιμοποιεί τη μετανάστευση για να ασκήσει πίεση στην Ευρώπη

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΟΥΛΙΑΣ

Ο παρατιθέμενος χάρτης παρέχει μια προφανή απόδειξη ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί την Ανατολική Μεσόγειο ως μια διαδρομή μετανάστευσης για να ασκήσει πίεση στην Ευρώπη, όπως ορθά επισημαίνει το site southfront.org.

Κάθε ανεξάρτητος παρατηρητής θα μπορούσε να σημειώσει ότι η ροή της μετανάστευσης από την Τουρκία έχει αυξηθεί περισσότερο από 20 φορές από το 2014.

Επίσης, ένας ανεξάρτητος παρατηρητής θα μπορούσε να ρωτήσει το εξής: «Πώς όλοι αυτοί οι άνθρωποι ταξιδεύουν από την Τουρκία και τη Μεσόγειο Θάλασσα προς την Ευρώπη;»