MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Το μέλλον της αποικίας

Η Ελλάδα, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία της από την ΕΚΤ, εναντίον της οποίας έχει κατατεθεί αγωγή, εισέρχεται στην τελική ευθεία – όπου το 2016 προβλέπεται ως το έτος της μεγάλης σφαγής, ενώ το 2017 ως η αφετηρία της ανάπτυξης

«Κανένας δεν περίμενε ποτέ πως η αριστερά θα δολοφονούταν στην Ελλάδα, με τέτοιο αποτρόπαιο τρόπο, από έναν νεαρό άνδρα. Από έναν μητροκτόνο που θυσίασε στο βωμό των ανίερων φιλοδοξιών του, τους αγώνες εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρη την Ευρώπη, χωρίς κανέναν ηθικό ενδοιασμό. Το έγκλημα αυτό είναι μεγαλύτερο από οτιδήποτε άλλο, ενώ θα συνοδεύει τον ίδιο και την Ελλάδα για πάντα» (πηγή).

ΚΑΖΑΚΗΣ : Τελικά για ποιούς δουλεύει το σημερινό ΚΚΕ;

Οφείλω να ομολογήσω ότι έκανα λάθος για το ΚΚΕ. Έκανα λάθος όταν επίμονα ζητούσα από την ηγεσία του να μας εξηγήσει το «πώς» μπορεί η Ελλάδα να βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς να συντριβεί η κατάσταση του λαού. Και μάλιστα χωρίς πρώτα και κύρια να φύγουμε από το ευρώ και την ευρωζώνη. 

Και κάναμε λάθος γιατί, όπως μας υπέδειξε πρόσφατα ένας σ/φος, η ΚΕ του ΚΚΕ μέσα στη σοφία της έχει ανακαλύψει πώς να τετραγωνίσει τον κύκλο! Μάλιστα κύριοι. Έχει βρει τον τρόπο για να γλυτώσουμε από την ΕΕ, να διαγράψουμε το χρέος και να ευημερίσει ο λαός. Έχει βρει τις προϋποθέσεις για να γίνουν όλα αυτά.

Ξυλοκόπησαν τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου – «Με απείλησαν ότι θα με εκτελέσουν», αποκάλυψε

Ο κ. Οικονόμου μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις – Φέρει θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα, αλλά πήρε εξιτήριο – «Αν πατήσεις ξανά το πόδι σου στα Εξάρχεια, θα σε εκτελέσουμε» του είπαν, αφού τον χτύπησαν 

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε αργά το βράδυ της Τρίτης στα Εξάρχεια ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου. 

Ο κ. Οικονόμου δειπνούσε με την παρέα του στο bistrot bar «Ζάχαρη & Αλάτι» στην οδό Βαλτετσίου, όταν δέκα άτομα εισέβαλαν στο κατάστημα και πλησίασαν τον βουλευτή.