MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Η Γερμανία πιο μισητή αλλά και αξιόπιστη χώρα της Ευρώπης που πάει φουλ για…φούντο-Ερευνα

Μια δημοσκόπηση του Κέντρου Ερευνών Pew που δημοσιεύει ο Economist ,αποδεικνύει ότι αυτό που όλο και περισσότεροι υποπτευόμαστε ,τείνει να γίνει πραγματικότητα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση κάθε άλλο παρά στέρεη μπορεί να θεωρηθεί. Αντιθέτως όλο και περισσότερο το οικοδόμημα που έχει μετατραπεί σε …ερείπιο εκτός από το…γερμανικό ρετιρέ, μοιάζει έτοιμο να καταρρεύσει.

Οι αριθμοί που προέκυψαν από την δημοσκόπηση, θα λέγαμε ότι μάλλον είναι αναμενόμενοι. Η Γερμανία είναι μακράν…η πιο μισητή χώρα για τα περισσότερα κράτη της ΕΕ. Σχεδόν όλοι τη θεωρούν υπεύθυνη για την αποτυχία της Ελλάδας να βγει από τη κρίση και άπαντες τη κατηγορούν για την λάθος πολιτική λιτότητας που επιβάλλει . Αποτέλεσμα όων αυτών σε οκτώ χώρες το ποσοστό εκείνων που απάντησαν ότι είναι πλέον κατά της νομισματικής ένωσης είναι μεγαλύτερο απ΄ ότι ένα χρόνο πριν!

Εξέγερση λαθρομεταναστών στην Κόρινθο: Εκαψαν κτίριο, πετροβόλησαν τους φύλακες και το μαθαίνουμε μέσω … Ρωσίας!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Εξέγερση λαθρομεταναστών είχαμε στο «κέντρο φιλοξενίας» της Κορίνθου, όταν περίπου 50 λάθρο έκαψαν ένα κτίριο, κτύπησαν φρουρούς, έβαλαν φωτιά στα στρώματα και προχώρησαν σε διάφορες βιαιότητες αλλά το θέμα το πληροφορούμαστε μέσω … Ρωσίας!

Συγκεκριμένα το ρωσικό πρακορείο Ria Novosti μετέδωσε όλα τα επεισόδια για τα οποία ούτε τα ελληνικά ΜΜΕ μετέδωσαν το παραμικρό, ούτε έγινε κάποια ανακοίνωση από την πλευρά της κυβέρνησης.

Τα γεωπολιτικά ρίσκα του 2016

Οι κίνδυνοι διαμελισμού της Ελλάδας, καθώς επίσης ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου, δεν είναι αμελητέοι – ενώ ως οι τέσσερις σημαντικότερες εστίες πυρκαγιάς θεωρούνται η Ρωσία, η Κίνα, η Μέση Ανατολή και ο Κυβερνοχώρος

«Ο ενιαίος εθνικός χώρος της Ελλάδας με την Κύπρο (3.000 νησιά και βραχονησίδες), εξεταζόμενος από γεωστρατηγική άποψη, αποτελεί σημείο συνάντησης τριών ηπείρων, ενώνει δύο θάλασσες ζωτικών συμφερόντων (Μαύρη Θάλασσα, Μεσόγειος), καθώς επίσης δύο ωκεανούς, μέσω της Μεσογείου: τον Ατλαντικό με τα στενά του Γιβραλτάρ και τον Ινδικό με τη διώρυγα του Σουέζ. 

Η ΕΕ «αγνόησε» το κυπριακό βέτο και αποφάσισε να «ξεπαγώσει» πέντε κεφάλαια της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας

Ενώ στην ίδια την Τουρκία διαπράττεται ακόμη μία γενοκτονία , και όλος ο πλανήτης μαθαίνει για τα εγκλήματα της τουρκικής κυβέρνησης...

Ενώ στην ίδια την Τουρκία διαπράττεται ακόμη μία γενοκτονία , και όλος ο πλανήτης μαθαίνει για τα εγκλήματα της τουρκικής κυβέρνησης . η ΕΕ «ξεπαγώνει» με το « έτσι θέλω» πέντε ενταξιακά κεφάλαια που αφορούν την Τουρκία. 

Από ότι διαφαίνεται είναι οριστική και αμετάκλητη η απόφαση της Κομισιόν να προχωρήσει στο «ξεπάγωμα» πέντε τουρκικών διαπραγματευτικών κεφαλαίων, τα οποία συνεχίζει να μπλοκάρει η Κύπρος , αναφέρει ο κυπριακός τύπος

Κατατέθηκε μήνυση κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για παραβίαση του άρθρου 134 του Ποιν. Κωδ. για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας

Via Quadro 27 D 80070 S
Avv. Antonios Antoniadis. Angelo d’ Ischia (NA)
Tel: Italia:+ 39 334 2925832 Ελλάδα +306939347926 

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

ΑΝΑΦΟΡΑ ( Αρθ.10 Συντάγματος)

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 134 Ποιν. Κωδ.

ΣτΕ: Γιατί είναι παράνομο το καθεστώς λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών

Καταπέλτης το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) για το καθεστώς λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών. Το ανώτατο δικαιοδοτικό όργανο, με αφορμή την εκδίκαση μιας υπόθεσης που αφορά περιφερειακό τηλεοπτικό δίκτυο, κατέληξε πρόσφατα στο συμπέρασμα, [Δ΄Τμήμα ΣτΕ – απόφαση (2861/2015)], πως οι σταθμοί λειτουργούν παράνομα. Η απόφαση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια άλλη σειρά συμπερασμάτων του ΣτΕ, ανοίγοντας διάπλατα τον δρόμο για την συνταγματική αποκατάσταση του τηλεοπτικού τοπίου.