MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Απόπειρα δολοφονίας του πολέμιου των Βρυξελλών Ν.Φάρατζ κατά την επιστροφή του στην Βρετανία

ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ...

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Απόπειρα δολοφονίας του πολέμιου των Βρυξελλών Νάιτζελ Φάρατζ ήταν όπως όλα δείχνουν το "τροχαίο ατύχημα" (η φωτό στο εξώφυλο είναι από το αεροπορικό "ατύχημα" του 2010) που είχε ο ηγέτης του UKIP ο οποίος έχασε τον έλεγχο του Volvo που οδηγούσε για να βγει εκτός δρόμου μετά από δολιοφθορά που υπέστησαν οι τροχοί του οχήματος και επιβεβαιώνει η γαλλική αστυνομία.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ! ΑΛΛΑ ΔΕΙΞΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!

(Σ.Σ : Διαβάζοντας το παρακάτω κείμενο , θα συνειδητοποιήσετε τι εννοούν οι δανειστές και οι κυβερνήσεις (όλες) όταν μιλάνε για μεταρρυθμίσεις. Γιατί έχουν φέρει την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση, υπονομεύοντας την, και ποιοι είναι οι πραγματικοί τους στόχοι. Αν εφαρμοστούν αυτά που όπως όλα δείχνουν έχουν υπογράψει, τότε αγαπητέ μου πατριώτη , θα μπορείς να λέγεσαι Ευρωπαίος, .... βέβαια δεν θα είσαι πλέον Έλληνας. Δεν σου είχαν πει βλέπεις ότι , θα είσαι ή το ένα ή το άλλο, αλλά και τα δύο μαζί όχι.) 

Από 25 έως 29 Ιουνίου 2014, εις Στρασβούργο, υπεγράφη ένα ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ-MEMORANDUM, το οποίο αφορά την Πολιτική-Διοικητική-Θρησκευτική Συνεργασία μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ενώσεως- της Ελληνικής Κυβερνήσεως, της Εκκλησίας «Istanbul» (Κωνσταντινουπόλεως) «έξω της Istanbul», των Χριστιανικών Ορθοδόξων Εκκλησιών, της Καθολικής Εκκλησίας, της Ρωσικής Κυβερνήσεως και της Κυπριακής Κυβερνήσεως.

Αυτό το ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ή MEMORANDUM θα ισχύει από 1η Μαΐου 2016 έως 16 Αυγούστου 2020.

Το καρτέλ του χρήματος (α)

Αυτός που κυβερνάει το χρήμα, έχει την ανώτατη εξουσία στον πλανήτη – ενώ, όπως είχε πει κάποτε ο A. Rothschild, «Άφησε με ελεύθερο να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιος ψηφίζει τους νόμους του»

«Οι υπερβολικές πιστώσεις, τις οποίες η Fed διοχέτευσε στην Οικονομία, οδηγήθηκαν στο χρηματιστήριο – προκαλώντας μία φανταστική κερδοσκοπική αύξηση των τιμών των μετοχών (φούσκα). 

Με μεγάλη καθυστέρηση, οι υπάλληλοι του «Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος» (Federal Reserve System), προσπάθησαν να «αναρροφήσουν» τις υπερβολικές ποσότητες χρημάτων – με αποτέλεσμα να επιτύχουν τελικά να σταματήσουν την έκρηξη. 

Το καρτέλ του χρήματος (β)

Το ενδεχόμενο να επαναστατήσουν άμεσα οι άνθρωποι που θα κατανοήσουν τη ληστρική λειτουργία του συστήματος, είναι πια «ορατό δια γυμνού οφθαλμού» – τα σχέδια αντικατάστασης του δολαρίου και της Fed, από το SDR και το ΔΝΤ

 Αρχείο – συλλογή διαχρονικών και εκπαιδευτικών αναλύσεων

«Το σύμπαν μπορεί να περιγραφεί ως μία σταθερή ροή ενέργειας, μεταξύ των «σωματιδίων» του φωτός και της ύλης – ενώ, μέσω της συγκεκριμένης δυναμικής, δημιουργείται περισσότερη ενέργεια, από αυτήν που καταναλώνεται, με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή ελεύθερη ενέργεια, στη διάθεση της διατήρησης της πολυπλοκότητας του. Όσο πιο πολύπλοκο είναι ένα σύστημα, τόσο περισσότερη ενέργεια απαιτείται, για τη διατήρηση του μεγέθους και της διεύρυνσης του (ρυθμός ανάπτυξης στην οικονομία). 

Η πραγματική κατάσταση των ελληνικών τραπεζών

Του Γιώργου Δελαστίκ

Δραματική, παρά την ανακεφαλαιοποίησή τους, παραμένει η κατάσταση των τεσσάρων συστημικών τραπεζών της χώρας μας – της Εθνικής, της Πειραιώς, της Alpha και της Eurobank. Έχουν γίνει τρελά πράγματα.

Πρώτα πρώτα, για να ξαναπάρουν οι ιδιώτες σε εξευτελιστικές τιμές τις τέσσερις αυτές τράπεζες (σκεφτείτε, κατά την ανακεφαλαιοποίηση η τιμή κάθε μετοχής της Eurobank ήταν 1… λεπτό του ευρώ, της Εθνικής 2 λεπτά, της Alpha Bank 4 λεπτά και της Πειραιώς 3 δέκατα του λεπτού!) εκδόθηκε κυριολεκτικά άπειρος αριθμός μετοχών.