MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όλη η αλήθεια για τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο στο Αιγαίο

Από το 1974 ως σήμερα έχουν γραφεί πολλά για το αν και πόσο πετρέλαιο υπάρχει στο Αιγαίο 

Ορισμένοι αναλυτές υποστηρίζουν ότι το Αιγαίο κρύβει μια δεύτερη Κασπία ενώ έχει επιβεβαιωθεί ότι σημαντικές ποσότητες φυσικού αερίου βρίσκονται στο βυθό της Αρχιπελάγους. 

Τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Αιγαίο βρίσκονται εδώ και χρόνια στο επίκεντρο της διαμάχης Ελλάδας – Τουρκίας, με τις δύο χώρες να έχουν φτάσει μέχρι και στα πρόθυρα πολεμικής σύρραξης. 

Ένας ακόμα Μητσοτάκης λοιπόν και πάλι υποψήφιος Πρωθυπουργός...

Οι εκλογομάγειρες τα έφεραν ακριβώς όπως τα ήθελαν οι ξένοι!

O Μητσοτάκης υποσχέθηκε στη Liberation των Rothschild ότι θα κάνει χιλιάδες απολύσεις και ο Peter Spiegel των Financial Times-Economist των Rothschild τον αποθέωσε. 

Αγοράζω ελληνικά;

Η υιοθέτηση της πολιτικής της υποτέλειας και των υποκλίσεων, εκ μέρους των κυβερνήσεων της χώρας μας, έχει οδηγήσει στην πλήρη καταστροφή του παραγωγικού μας ιστού – οπότε στην απαξίωση και εξαφάνιση των ελληνικών προϊόντων

«Είναι γεγονός πως εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες συνηθίζουμε περισσότερο να φορτώνουμε «στους άλλους» ή στους ξένους τα δεινά που μας ταλαιπωρούν και ελάχιστα στον εαυτό μας ή στα δικά μας λάθη – ενώ προτιμάμε να διαμαρτυρόμαστε στον καναπέ απέναντι από την τηλεόραση, όχι όμως να κάνουμε συνειδητά μερικά πρακτικά και αποτελεσματικά πράγματα που θα βοηθούσαν εμάς, την οικογένεια και την εθνική μας οικονομία. 

ΚΑΖΑΚΗΣ : Η συνεχιζόμενη γενοκτονία και αποεθνοποίηση του ελληνικού λαού υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Νέο ιστορικό ρεκόρ θανάτων στην Ελλάδα το 2015. Πάνω από 121 χιλιάδες, σύμφωνα με τα στοιχεία των ληξιαρχείων της χώρας. Για την ακρίβεια 121.292 θάνατοι. Το ίδιο έτος είχαμε 92.405 γεννήσεις. 

Νέο ιστορικό ρεκόρ καθόδου. Κι έτσι μόνο μέσα στο 2015 ο πληθυσμός της χώρας μειώθηκε κατά 28.887. Δηλαδή, είναι σαν να εξαφανίστηκε μέσα σ’ ένα χρόνο μια πόλη σαν τα Γιαννιτσά της Μακεδονίας.

Tα επίσημα στοιχεία της Κομισιόν αποκαλύπτουν τα ψεύδη των δανειστών για το Ασφαλιστικό

OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΣ ΕΕ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Ένα μεγάλο παραμύθι που "πούλησαν" οι δανειστές με την βοήθεια των ελληνικών ΜΜΕ ώστε να το "χωνέψουν" οι πολίτες ήταν ότι οι Έλληνες συνεχίζουν να βγαίνουν πολύ νωρίς στη σύνταξη σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, κάτι που όμως από τα επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διαψέυδεται περίτρανα.