MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Εφορία: Πόσο μειώθηκαν τα εισοδήματα μισθωτών, συνταξιούχων και ελεύθερων επαγγελματιών!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΑ... «ΡΕΤΙΡΕ» ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ «ΥΠΟΓΕΙΑ»!
 
Από τους 8.156.953 φορολογούμενους, πάνω από 500.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα δήλωσαν 211 μισθωτοί και συνταξιούχοι, 11 φορολογούμενοι από εισοδήματα ακινήτων, 67 ελεύθεροι επαγγελματίες και μόνον δύο αγρότες!

"Black Monday" στις διεθνείς αγορές - Καταρρέουν τα χρηματιστήρια στην Ασία μετά την άρση των κυρώσεων στο Ιράν

ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Σε “black Monday” εξελίσσεται η “blue Monday” λόγω της παύσης των κυρώσεων στο Ιράν και του ανοίγματος και πάλι της ιρανικής αγοράς πετρελαίου τη στιγμή που οι τιμές του “μαύρου χρυσού” κατρακυλούν. Τα χρηματιστήρια ήδη στην Ασία καταποντίζονται, το αυστραλιανό δολάριο κάνει μεγάλη βουτιά σε συνέχεια της πτώσης της Wall Street την Παρασκευή.

UBS: "Αγοράστε γρήγορα χρυσό έρχεται παγκόσμια οικονομική καταστροφή" - Τα ΗΑΕ σταματούν τις εξαγωγές πετρελαίου!

O IΡΑΝΙΚΟΣ "ΜΑΥΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣ" ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ "ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ" ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

H αμερικανική εμμονή για να χτυπήσει την ρωσική οικονομία κατεβάζοντας τεχνητά την τιμή του πετρελαίου έχει φέρει τους συμμάχους των ΗΠΑ στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης και τα ΗΑΕ λαμβάνουν επείγοντα μέτρα σταματώντας τις εξαγωγές του "μαύρου χρυσού" σε μια απέλπιδα προσπάθεια να την ανεβάσουν, και την ίδια στιγμή ενόψει της εισόδου του ιρανικού πετρελαίου στις αγορές η ελβετική UBS προειδοποιεί: "Επενδυτές προσοχή αγοράστε χρυσό, έρχεται πτώση 30% στις μετοχές, ο 7ετής ανοδικός κύκλος στις αγορές έκλεισε..."