MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Η Ευρώπη αργοπεθαίνει

Η νέα κίνηση ταυτότητας της γερμανικής νεολαίας κατηγορεί την κ. Merkel για την υιοθέτηση μίας καταστροφικής πολυπολιτισμικής ουτοπίας – ενώ οι Ολλανδοί ακροδεξιοί χαρακτηρίζουν τους πρόσφυγες ως ισλαμικές βόμβες τεστοστερόνης

 «Αυτοί που προγραμματίζουν την παγκοσμιοποίηση, σκέφτονται πως σε χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Σουηδία, η Αγγλία και σε κάποιο βαθμό η Αμερική, πρέπει να πάψουν να υπάρχουν οι υπερήλικοι ομογενείς πληθυσμοί. «Γιατί να υπάρχουν εθνικά κράτη; Γιατί να διαθέτουν σύνορα; Ποιός ο λόγος να έχουν ποσοστώσεις στον αριθμό των μεταναστών που υποδέχονται;». 


ΔΝΤ: "Φέρτε κι άλλους πρόσφυγες-λάθρο για να ρίξετε το εργατικό κόστος"!

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ "ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥ" ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

O πραγματικός στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων και ο αληθινός ρόλος του ΔΝΤ και άλλων παγκόσμιων οργνισμών αποκαλύπτεται από έκθεσή του, με την οποία καλεί τις ευρωπαϊκές χώρες να λάβουν, προσωρινά, μέτρα έτσι ώστε οι πρόσφυγες να πληρώνονται με λιγότερα χρήματα από τον κατώτατο μισθό που προβλέπεται σε κάθε χώρα!

N.Koτζιάς: «Με τα χρήματα που ξοδεύουμε σε πρόσφυγες και λάθρο δεν θα χρειάζονταν να κάνουμε περικοπές στις συντάξεις»!

«ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ»

Σε μια ωμή ομολογία για το κόστος που φορτώνεται η Ελλάδα για τους πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες που περνούν στην χώρα μας προέβη ο Υπουργός Εξωτερικών κ Νίκος Κοτζιάς, με συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Tageszeitung καθώς όπως αναφέρει «με τα χρήματα αυτά, δεν θα χρειάζονταν να κοπούν οι συντάξεις που επιβάλει η τρόικα»!

Δέκα μύθοι και μια μισή αλήθεια για το ευρώ και τη δραχμή

Θεόδωρος Κατσανέβας

Συνεχίζεται και εντάσσεται ως συνήθως πριν πέσει η αυλαία του τέλους, η συστημική παραπληροφόρηση, η τρομολαγνία, η στρέβλωση της πραγματικότητας που στοχεύει στη δημιουργία κλίματος αδιέξοδης φοβίας ενάντια στο εθνικό μας νόμισμα, σε αντιδιαστολή με το ευρώ που όπως υποστηρίζουν οι σύγχρονοι Γκεμπελίσκοι, αποτελεί ένα σίγουρο μονόδρομο! Με λίγα λόγια και συγκεκριμένα στοιχεία που προέρχονται από επιστημονικές μας μελέτες και δημοσιεύσεις, καταρρίπτονται εδώ οι ατεκμηρίωτοι έως γελοίοι αυτοί ισχυρισμοί, οι δέκα μύθοι για το δήθεν «καλό» ευρώ και την «κακιά» δραχμή. Και προστίθεται μια υπαρκτή μισή αλήθεια.