MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Βόμβα του Τσοβόλα με στοιχεία:Ο Σημίτης υπερχρέωσε την Ελλάδα(αναλυτικός πίνακας)

Βόμβα για τα έως σήμερα λεγόμενα περί υπερχρέωσης της χώρας αποτελί το ντοκουμέντο που παρουσιάζει ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου, Δημήτρης Τσοβόλας. 

Ο πρώην υπουργός οικονομικών παραθέτει στοιχεία από τα οποία φαίνεται ξεκάθαρα ότι το » άλμα » στα χρέη του κράτους έγινε επί κυβερνήσεων Κώστα Σημίτη παρά τον «μύθο» ότι οι παροχές μέχρι το 1989 εκτίναξαν το χρέος. 

Διαδώστε: η λίστα με όλες τις εταιρείες που από πίσω κρύβεται η Monsanto

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια εύχρηστη λίστα με όλες τις εταιρείες πίσω από τις οποίες κρύβεται η Monsanto, την οποία έχουν δημιουργήσει ακτιβιστικά sites των ΗΠΑ. 

Εκτυπώστε την για να την έχετε σαν οδηγό όταν κάνετε τα ψώνια σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι ακριβώς τρώμε…

"Το μέτωπο Ελλάδας-Κύπρου δίνει λύσεις στις απειλές και στα αδιέξοδα"

ΗΜΕΡΙΔΑ

"Το μέτωπο Ελλάδας-Κύπρου δίνει λύσεις στις απειλές και στα αδιέξοδα" 

24/01/16 

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΣΤΙΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΙΧΑΝ ΤΟ Γ' ΤΡΙΜΝΗΝΟ ΤΟΥ 2015 ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ...

...''ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ'' ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝΤΑΙ...

Μειωμένο κατά ένα δισεκατομμύριο ευρώ ήταν το εισόδημα των νοικοκυριών...
το τρίτο τρίμηνο του 2015, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το τρίτο τρίμηνο του 2015, το διαθέσιμο εισόδημα του τομέα των νοικοκυριών και των μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων που εξυπηρετούν νοικοκυριά (ΜΚΙΕΝ) μειώθηκε κατά 3,3% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, από 31,4 δισ. ευρώ σε 30,4 δισ. ευρώ.

Δημήτρης Καζάκης: Μην ακούτε όσους ασκούν χρόνια τώρα την επιτήδεια τέχνη της ξεπούλας!

Όσο η οργή των αγροτών ξεχειλίζει, τόσο δυναμώνει η επιχείρηση εξαπάτησης από τους γνωστούς αγροτοπατέρες της δεξιάς και της αριστεράς. Τους ίδιους που όλα αυτά τα χρόνια οδηγούσαν τους αγρότες από ήττα σε ήττα, από το κακό στο χειρότερο. 

Το θέμα είναι μόνο το φορολογικό και το ασφαλιστικό, τίποτε άλλο, λένε και ξαναλένε στον αγρότη. Οι μεν για να τάξουν στον αγρότη ότι με τον Κυριάκο όλα θα διορθωθούν. Οι δε για να τα ρίξουν όλα στον καπιταλισμό γενικά. Μονά ζυγά δικά τους. 

“ΑΤΖΕΝΤΗΣ” της Siemens ο Κούλης

Του Παναγιώτη Αποστόλου 

Ουδείς πλέον, μπορεί να αμφισβητήσει στο Πανελλήνιο, την ομερτά που συνδέει την Οικογένεια Μητσοτάκη με την γερμανική πολυεθνική εταιρεία Siemens. 

Αυτήν την ομερτά την παρουσίαζε και την αναδείκνυε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος μέσω των περιβόητων ημερολογίων που συντηρούσαν η Κατερίνα Τσακάλου και η Χριστίνα Καλοκούβαρου. Τα μέλη της γραμματείας του ισχυρού άνδρα της Siemens που κατέγραφαν όλες τις συναντήσεις του ιδίου με το πολιτικό και επιχειρηματικό λόμπυ της Ελλάδος. Σε αυτά τα ημερολόγια, δεν υπήρχε εβδομάδα που να μην αναφέρεται κάποια επαφή με μέλος της Οικογένειας Μητσοτάκη.