MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Καταγγελία-"κεραυνός" από δικαστές προς κυβερνώντες: "Ο ελληνικός λαός έχασε δικαιώματα ενός ολόκληρου αιώνα!"

"ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ"του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 

(Σ.Σ.: Τι έγινε βρε παιδιά , ξύπνησαν οι Δικαστές ; Αυτοί που ήταν, όταν παραβιαζόταν κατάφορα το σύνταγμα και οι νόμοι; Και τώρα τι θέλουν ; Γιατί δεν πάνε στα σπίτια τους όλοι ; Έτσι και αλλιώς τι δίκαιο θα αποδώσουν, σε ένα κράτος αποικία / προτεκτοράτο ; Το δίκαιο του κατακτητή ; Μόνο κακό μπορούνε να κάνουνε πλέον, να μεγαλώσουν παραπάνω αυτό που έχουν ήδη κάνει .....

Όταν έπρεπε να φωνάξουν, σιωπούσαν .... Τους θυμάμαι μόνο, που φωνάζανε για τους μισθούς τους και τα αναδρομικά τους.... )

"ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ"

Καταγγελία-"κεραυνός" κατά των ελληνικών κυβερνήσων των τελευταίων έξι μνημονιακών ετών δημοσιοποιούν οι διοικητικοί δικαστές με ψήφισμά τους, μετά την γενική συνέλευση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών,στο οποίο επισημαίνουν ότι "τα τελευταία χρόνια ο Ελληνικός λαός έχασε δικαιώματα και κατακτήσεις ενός ολόκληρου αιώνα".

Στρατός από 20 χώρες μαζεύεται στην Σ.Αραβία – Για ολοκληρωτικό πόλεμο ετοιμάζεται η Ρωσία – Πρώτο θύμα η Τουρκία

Όλο και πιο κοντά σε γενικευμένη σύγκρουση στην Συρία, η οποία θα σημάνει την έναρξη «σύγκρουσης» γιγάντων. 

Η Άγκυρα άρχισε από το Σάββατο να σφυροκοπά θέσεις των Κούρδων της Συρίας και μέχρι στιγμής νεκροί είναι 29 μαχητές. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε στην καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, με την οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία, ότι οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας θα συνεχίσουν να απαντούν στις επιθέσεις των κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) στην βόρεια Συρία, σύμφωνα με πηγές του πρωθυπουργικού γραφείου. 

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Μεγάλη συσσώρευση στρατευμάτων (Ρωσίας, ΝΑΤΟ, Φυσικά Τουρκίας, Σαουδαραβίας και Ιραν) παρατηρείται στα βόρεια της Συρίας. Ταυτόχρονα ενισχύεται η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, το θαλάσσιο διάδρομο δηλαδή της Ρωσίας, με πρόσχημα τους πρόσφυγες. 

Η σπίθα θα ανάψει μάλλον από τη Συρία, για να φουντώσει όλο το Αιγαίο, επιδιώκοντας το ΝΑΤΟ να αποκόψει το διάδρομο της Ρωσίας προς τη Μεσόγειο, για να πάει μετά η φωτιά στην Ουκρανία, όπου το ΝΑΤΟ τετραπλασιάζει τις δυνάμεις του. 

Ο Μεγάλος Πόλεμος είναι ήδη εδώ

Η ΝΑΤΟϊκη αρμάδα ετοιμάζεται να πλεύσει στο Αιγαίο για την «αντιμετώπιση» των «προσφυγικών ροών»… 

Ούτε καν δράκους δεν έχουν τα σύγχρονα παραμύθια, πλέον. Είναι γνωστό τοις πάσι, πως στη διακίνηση των προσφύγων (αλλά και ευρύτερα των μεταναστών) δια του Αιγαίου, εμπλέκονται το Τουρκικό κράτος, δίκτυα ισλαμιστών στη Συρία, δυτικές μυστικές υπηρεσίες και ένα τεράστιο πλέγμα ΜΚΟ υποστηριζόμενο από ανθρωπιστές τύπου Σόρος. Όλοι αυτοί, λοιπόν, λένε πως δεν μπορούν να προφυλάξουν τους πρόσφυγες από… τον εαυτό τους(!) γι’ αυτό και απαιτείται η ΝΑΤΟική αρμάδα, ώστε να ελέγξει τους «διακινητές»… Το ΝΑΤΟ προσπαθεί να προφυλάξει τους πρόσφυγες από τον εαυτό του…