MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

«Απόρρητη η Εφεύρεση» του Έλληνα που υιοθετεί το ΥΠΕΘΑ…Για Στρατιωτική χρήση!

Απόρρητες Ειδήσεις έβγαλε η χθεσινή παρουσία του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Ενικό του τηλεοπτικού καναλιού STAR! 

Σύμφωνα με ερώτηση ιδιώτη από το κοινό που ήταν στην εκπομπή και από ότι φάνηκε είναι γνώστης των πεπραγμένων περί της Εφεύρεσης Έλληνα φυσικού…που υιοθετήθηκε από το Άμυνας! 

Μόσχα: "Αμερικανικά μαχητικά κρούσης από το Ιντσιρλίκ χτύπησαν τα νοσοκομεία σε Αζάζ και Χαλέπι"

ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Βαριές κατηγορίες εξαπέλυσε πριν από λίγο η Μόσχα κατά της Ουάσιγκτον αποδίδοντας την ευθύνη για τον χθεσινό βομβαρδισμό του νοσοκομείου της συριακής πόλης Αζάζ όχι μόνο για το πλήγμα αλλά και για προβοκάτσια "φωτογραφίζοντας" την USAF.

Παρόμοια προβοκάτσια είχε συμβεί και το 2013 όταν οι ισλαμιστές είχαν κάνει επίθεση με χημικά στην ανατολική Γκούτα της Δαμασκού σκοτώνοντας γυναίκες και παιδιά και εν συνεχεία οι ΗΠΑ κατηγόρησαν τις συριακές δυνάμεις για να έχουν αφορμή να επέμβουν, μια επέμβαση που δεν έγινε ποτέ καθώς δεν την επέτρεψε η Ρωσία.

Όλοι εναντίον ενός

του Βασίλη Βιλιάρδου

Η Γερμανία, οι Η.Π.Α., οι τοκογλύφοι, οι κερδοσκόποι τύπου Soros, η ανατολική Ευρώπη, οι Ουκρανοί, οι Τούρκοι, οι Σαουδάραβες, όλοι μαζί, είναι εναντίον του Ρώσου προέδρου – ενώ ταυτόχρονα η ελίτ θεωρεί πως η λύση της είναι ο πόλεμος

Εάν διαβάσει κανείς τα άρθρα που δημοσιεύθηκαν στο γερμανικό τύπο, σχετικά με την ομιλία του Ρώσου πρωθυπουργού, ο οποίος παραβρέθηκε στη σύσκεψη ασφαλείας του Μονάχου (άρθρο) στη θέση του προέδρου Putin, κυριολεκτικά θα εκπλαγεί – αφού παρουσιάζουν τη Ρωσία ως έναν επικίνδυνο εισβολέα και τρομοκράτη, ως τον κακό λύκο του πλανήτη, ο οποίος πρέπει να απομονωθεί και να διαμελισθεί. Αρκεί φυσικά να ακούσει ο ίδιος την ομιλία (πηγή), χωρίς να χειραγωγηθεί από τους δημοσιογράφους που φαίνεται πως εκτελούν συμβόλαια θανάτου, για να διαπιστώσει τη διαστρέβλωση των λόγων του πρωθυπουργού της Ρωσίας – η οποία είναι άνευ προηγουμένου. 

Το μανιφέστο της Ευρώπης

Ποιός έχει συμφέρον από αυτά τα πυροτεχνήματα που δεν πρόκειται να μετατραπούν ποτέ σε πράξεις; Μήπως αυτοί που προωθούν την ίδρυση του οικονομικού ΝΑΤΟ, με στόχο την καλύτερη προσάρτηση της ΕΕ στο αμερικανικό άρμα;

«Παρά τις εκφράσεις αγωνίας τους για το μεταναστευτικό, την ανταγωνιστικότητα και την τρομοκρατία, μόνο μια απειλή τρομάζει το ευρωπαϊκό κατεστημένο: Η Δημοκρατία! Μιλούν στο όνομα της Δημοκρατίας για να την απαρνηθούν, να την εξορκίσουν και να την υποτάξουν στην πράξη. 

Πασχίζουν να προσεταιριστούν την Δημοκρατία, να την παρακάμψουν, να την διαφθείρουν, να την περιπλέξουν, να την υπονομεύσουν, να της στερήσουν την ορμή της και εν τέλει να αναιρέσουν τις δυνατότητες της. Και αυτό επειδή η πραγματική Δημοκρατία, η εξουσία του δήμου, αποτελεί τον κοινό εφιάλτη: 

Σε λίγο θα λέει ο Νταβούτογλου στον Τσίπρα να μην περπατάει στο Μαξίμου

Το διαβάζαμε και δεν το πιστεύαμε. Λέγαμε ότι είναι υπερβολή των εφημερίδων που θέλουν να κάνουν κακό στον λαοπρόβλητο Αλέξη. Μα είναι δυνατόν να παρενοχλεί η Τουρκία το ελληνικό πρωθυπουργικό αεροσκάφος; Είναι δυνατόν να απαιτεί η Άγκυρα να μην προσγειωθεί το αεροπλάνο που μετέφερε τον Τσίπρα στη Ρόδο, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου; 

Το ΝΑΤΟ… Δούρειος Ιππος της Τουρκίας στο Αιγαίο

Τα Δωδεκάνησα δεν συμπεριλαμβάνονται στο σχεδιασμό του ΝΑΤΟ για τον έλεγχο των μεταναστευτικών ροών στο Αιγαίο και ο λόγος βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στις διαφωνίες της Τουρκίας που θεωρεί αυτά τα νησιά αποστρατιωτικοποιημένα, ενώ δεν αναγνωρίζει τη συμφωνία του 1932 με την Ιταλία. Αυτή είναι μόνο μία ένδειξη που επιβεβαιώνει την εκτίμηση παραγόντων της ελληνικής διπλωματίας ότι η Τουρκία θα προσπαθήσει να προωθήσει τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο με αφορμή την παρουσία του ΝΑΤΟ για τo προσφυγικό που δεν είναι βέβαιο ότι θα δια-σφαλίσει τον έλεγχο των ελληνικών θαλάσσιων συνόρων.