MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

19 σημάδια της παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης

Το επόμενο άρθρο το βρήκαμε στο Infowars και δίνει πολλές πληροφορίες για την κατάρρευση της οικονομίας των ΗΠΑ αλλα και αλλων χωρων και γι αυτό θα είναι ο λόγος της έναρξης της μεγαλύτερης σύγκρουσης στην μοντέρνα ιστορία. Οι δυτικές οικονομίες είναι διαλυμένες και θα χρειαστούν ένα νέο πόλεμο για να βοηθήσουν τις οικονομίες τους….
3ος Παγκοσμιος Πόλεμος;

The Economist: «Η Ελλάδα θα καταρρεύσει λόγω της οικονομικής πολιτικής των ελληνικών Κυβερνήσεων»

Σύμφωνα με το γνωστό περιοδικό The Economist, η Ελλάδα διέρχεται μια πολύπλευρη κρίση , η οποία οφείλεται εν πολλοίς και στην λανθασμένη νοοτροπία των κυβερνώντων . 

Η Ελλάδα έγινε γνωστή τα τελευταία χρόνια , τονίζει το περιοδικό λόγω των συνεχών οικονομικών διασώσεων οι οποίες δεν έχουν μπορέσει να βάλουν την χώρα στον «ίσιο δρόμο», σύμφωνα με δημοσίευμα

Οι Έλληνες πολιτικοί «σπατάλησαν» πολλά χρήματα, οδηγώντας την οικονομία της χώρας στον γκρεμό . Και από τότε, προσπαθούν να φορολογήσουν τον απλό λαό, επιθυμώντας παράλληλα να επαναφέρουν την χώρα στην διεθνή φερεγγυότητα. Προφανώς όμως αγνοούν το γεγονός ότι ο ιδιωτικός τομέας δεν μπορεί να σώσει την οικονομία αν φορολογηθεί ανελέητα . 

Αποτυγχάνει το πρόγραμμα μετεγκατάστασης προσφύγων της Ε.Ε!.

Αυτοί που μας κατηγορούν για το προσφυγικό είναι οι πρώτοι που δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους! 

Στοιχεία της Κομισιόν δείχνουν πως έχει αξιοποιηθεί μόλις το 40% των θέσεων - Ποιες χώρες δεν δέχθηκαν ούτε έναν πρόσφυγα απευθείας από Ελλάδα και Ιταλία! 

Η Ελλάδα 3η στην υπερφορολόγηση στην ΕΕ!

Για κάθε 100 ευρώ εισοδήματος, τα 39,9 ευρώ πηγαίνουν απευθείας στο ταμείο του Δημοσίου, για φόρο εισοδήματος, ασφαλιστικές εισφορές και έμμεσους φόρους.

Σύμφωνα με μελέτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, την οποία δημοσιεύουν «Τα Νέα».

Η δικτατορία των αγορών

Η πέμπτη εξουσία είναι αυτή που βασιλεύει σήμερα στη Δύση, διοικώντας την απολυταρχικά – ενώ ο σκοπός της είναι η καταστροφή της μεσαίας τάξης, για να μην ηττηθεί από τη Δημοκρατία, με στόχο την κυριαρχία του πλανήτη από την ελίτ

«Από τη στιγμή που ο πλανήτης υπερχρεώθηκε, το χρηματοπιστωτικό τέρας, η παγκόσμια ελίτ όπως συχνά χαρακτηρίζεται, κυβερνάει απολυταρχικά – ανεβάζοντας ή κατεβάζοντας κυβερνήσεις και οδηγώντας τις εξελίξεις, χωρίς καμία αντίσταση από κανέναν» (πηγή).

Η παγκόσμια τραπεζική θύελλα

Το σημερινό σύστημα των χάρτινων νομισμάτων χωρίς αντίκρισμα θα καταρρεύσει νομοτελειακά, προκαλώντας το μεγαλύτερο κραχ στην ιστορία, αλλά όχι τόσο σύντομα, όσο αναμένεται – αν και όσο αργεί, τόσο το χειρότερο

«Ποιό είναι αλήθεια το μεγαλύτερο έγκλημα του πρωθυπουργού; Όχι, δεν είναι το τρίτο μνημόνιο και η πλήρης παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας – μαζί με το ΤΑΙΠΕΔ, τις τράπεζες και τους υδρογονάνθρακες που παραχωρήθηκαν στους δανειστές. 

Είναι η καλλιέργεια της ελπίδας στους Έλληνες, η οποία έκανε πολύ πιο οδυνηρή τη μετέπειτα στυγνή δολοφονία της, από τον ίδιο τον εμπνευστή της. Κατά δεύτερο λόγο η «μητροκτονία» της αριστεράς, σε ελληνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Σχεδόν αδύνατο να του συγχωρεθούν από τους Έλληνες» (Ι.Ι.).