MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Το κράτος υπερχρέωσε παράνομα μέσω ΕΝΦΙΑ εκατομμύρια ιδιοκτήτες με «καπέλο» έως 67%!

Πώς υπερχρεώθηκαν με επιπλέον ΕΝΦΙΑ άδικα και παράνομα εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων - Αναλυτικά παραδείγματα για ακίνητα από όλη την Ελλάδα - Απίστευτο τρικ με τις τιμές ζώνης και τους "συντελεστές παλαιότητας"


Εκατομμύρια φορολογούμενοι χρεώθηκαν και το 2014 και το 2015 με Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) σημαντικά υψηλότερο από αυτόν που πραγματικά όφειλαν, εξαιτίας μιας απίστευτης μεθόδευσης του υπουργείου Οικονομικών και της "τρόικας" των δανειστών με τις αντικειμενικές αξίες και τους "συντελεστές παλαιότητας". Ο επιπλέον φόρος που πλήρωσαν άδικα πάρα πολλοί ιδιοκτήτες υπολογίζεται ότι υπερβαίνει τα 800 εκατ. ευρώ τόσο για το 2014 όσο και για το 2015! Δηλαδή, 1,6 δισ. ευρώ συνολικά για τη διετία 2014-2015. 

Το big bang των τραπεζών

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΛΟΥΠΗΣ 

Στη δίνη οικονομικής καταιγίδας βρίσκονται οι ευρωπαϊκές τράπεζες, κι όχι μόνο αυτές. Από την αρχή του χρόνου οι μετοχές τους κατρακυ­λούν διεθνώς. Η πτώση στις αμερικανικές αγγίζει το 20% και στις ιαπω­νικές το 36%, όμως η χειρότερη εικόνα είναι στην Ευρώπη. Οι ιταλικές τράπεζες έπεσαν 31% και οι ελληνικές σημειώνουν τεράστια βουτιά 60%, με τον δείκτη της Σοφοκλέους να έχει... επιστρέψει στο 1989 και τις απώλειες να υπολογίζονται φέτος για τον τραπεζικό κλάδο στα 5,5 - 6 δισ. ευρώ και συνολικά για το ελληνικό χρηματιστήριο στα 14,5 δισ. 

ΞΕΚΑΘΑΡΟ! Το ΝΑΤΟ ήρθε στο Αιγαίο για την Ρωσία – Γνωρίζουν στην Μόσχα και ετοιμάζονται

Πλέον είναι ηλίου φαεινότερο ότι το ΝΑΤΟ ήρθε για να μείνει στο Αιγαίο λόγω Ρωσίας, η οποία μεταφέρει τον στόλο της από την Μαύρη Θάλασσα μέσω των Στενών και του Αιγαίου στην Συρία, όπου και μεταφέρει δυνάμεις. 

Την συγκεκριμένη συγκυρία εκμεταλλεύτηκε απλά η Τουρκία, η οποία «γκριζοποιεί» το μισό Αιγαίο και γεμίζει την Ελλάδα με λαθραίους μετανάστες, καθώς το ΝΑΤΟ δήλωσε πως δεν θα επαναπροωθεί τις βάρκες στα μικρασιατικά παράλια. 

Γιαυτό έφτιαξε την ΜΟΜΑ,ο Καμμένος.Για την υπόθεση των hot spot,και την σε χρόνο ρεκόρ τακτοποίηση των μουζαχεντίν,σε λυόμενα πολυτελείας!

Ένα ένα λύνονται τα μυστήρια και οι απορίες που είχαμε,από την πρώτη στιγμή,της αναγγελίας πως θα επανασυσταθεί η ΜΟΜΑ και ο στρατός θα αναλάβει κοινωφελή έργα. 

Αποδείχθηκε πως όλα είχαν σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια,από τους νεοποχίτες που στήνουν κυβερνήσεις στην χώρα μας,τα τελευταία χρόνια.Ήθελαν να έχουν,έτοιμες τις μονάδες του στρατού,ώστε με συνοπτικές διαδικασίες και σε χρόνο ρεκόρ να σπιτώσουν τους Αγαρηνούς σε όλη την επικράτεια και να μετατρέψουν την ελληνική επαρχία,σε μια απέραντη κατεχόμενη πλατεία Ομόνοιας.