MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Η συνωμοσία του λαμπτήρα

Πώς μπορεί ένας λαμπτήρας να αλλάξει τον τρόπο που παράγουμε και καταναλώνουμε; Μπορεί μία οικονομία να παράγει με την υπόθεση ότι υπάρχουν άπειροι πόροι, ενώ ζει σε ένα πεπερασμένο πλανήτη; Ο εκτυπωτής σου που σταμάτησε να δουλεύει, χάλασε πραγματικά ή τον προγραμμάτισαν έτσι; 

Σε αυτά και σε άλλα τόσα ερωτήματα απαντά το ντοκιμαντέρ The light bulb conspiracy. Προβλήθηκε το 2010, σκηνοθετήθηκε από τον Cosima Dannoritzer και πραγματεύεται το θέμα της προγραμματισμένης βραχυβιότητας (ΠΒ). Προγραμματισμένη βραχυβιότητα είναι η εσκεμμένη μείωση της ποιότητας των προϊόντων ή η τεχνητή παρέμβαση σε αυτά έτσι ώστε να έχουν περιορισμένη, πολύ μικρότερη, διάρκεια ζωής

Πως εννοεί η Άνγκελα Μέρκελ την αλληλεγγύη

Άνθρακες αναμένεται να αποδειχθεί για άλλη μια φορά η περίφημη «αλληλεγγύη» προς την Ελλάδα που επικαλείται η γερμανίδα καγκελάριος, αυτή τη φορά για το προσφυγικό ζήτημα. 

Η Ανγκελα Μέρκελ, όπως και στο θέμα της διαπραγμάτευσης του μνημονίου, έπαιξε πάλι το ρόλο του «καλού μπάτσου» , αφήνοντας το ρόλο του «κακού μπάτσου» σε άλλους. Στη διαπραγμάτευση του μνημονίου ο κακός ήταν ο Σόιμπλε και τώρα στο προσφυγικό, οι κακοί είναι η Αυστρία και οι λεγόμενες χώρες του Βίζεγκραντ. Είναι όμως στα αλήθεια έτσι ή όπως ακριβώς έγινε και με το μνημόνιο, στο τέλος θα γίνει πάλι αυτό που θέλουν οι «κακοί» και η Ελλάδα θα «κερδίσει» απλώς την παραμονή στην Σένγκεν; 

Την αγιογραφία του Βουρλούμη επιχειρούν να κάνουν οι κολλητοί του στην Καθημερινή!

Κι όταν λέμε Καθημερινή εννοούμε ανθρώπους όπως ο Παπαχελάς...που συμπτωματικά διοικούσαν μαζί το ΕΛΙΑΜΕΠ (εδώ περισσότερα) που συμπτωματικά τα έπαιρνε από 8 διαφορετικά ιδρύματα του Soros...





120 νέους νόμους θα περάσει η κυβέρνηση σωτηρίας...καθ" υπόδειξη των ξένων!

Είναι τόσο ασήμαντη η συμμετοχή των πολιτικών στη μοίρα της χώρας καθώς όλα έρχονται έτοιμα από έξω ... που το μόνο που τους απασχολεί είναι να βολέψουν κανένα λαμόγιο της παρέας τους και να τσιμπήσουν ότι προλάβουν όσο είναι στην εξουσία.

Ο από μωρό παιδί πολιτικάντης και παπατζής Τσίπρας ... κατάφερε να ανανεώσει τον χρόνο που θέλουν οι τοκογλύφοι για να μας «σώσουν» , κατάφερε να μετατρέψει το κίνημα των αγανακτισμένων σε κίνημα στήριξης της Μνημονιακής του κυβέρνησης και το Δημοψήφισμα σε πανηγυρική υπερψήφιση ΝΕΟΥ Μνημονίου. Και μετά από όλα αυτά ...θα μας πείσουν ότι η πιο λογική λύση είναι ο Κυριάκος...παρά τα σκάνδαλα που όλα τα ΜΜΕ αποσιωπούν.

Der Spiegel: Όλο και περισσότεροι Γερμανοί σκέφτονται όπως το τρίτο Ράιχ!

Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel κάνει λόγο για στροφή προς τα δεξιά της γερμανικής κοινωνίας.

Μετά τους Γάλλους οι οποίοι έδωσαν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά στο ακροδεξιό κόμμα της Μαρίν Λεπέν, τώρα και οι Γερμανοί φέρονται να κάνουν στροφή δεξιότερα.

Με αφορμή το προσφυγικό ζήτημα που μαστίζει τη Γηραιά ήπειρο, όλο και περισσότεροι πολίτες στρέφονται προς τα ακροδεξιά κόμματα.

Έκθεση σοκ : Κίνδυνος για έκρηξη βίας στην Ελλάδα – Σενάρια για αιματοκύλισμα!

Κραυγή αγωνίας από την Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες την ώρα που στην Ειδομένη επικρατεί χάος και η Ελλάδα έχει μετατραπεί πλέον σε ένα απέραντο hotspot. 

Η Υπατη Αρμοστεία προειδοποιεί ότι η Ευρώπη βρίσκεται στο χείλος μιας μεγάλης ανθρωπιστικής κρίσης που προκάλεσε μόνη της.