MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ο»Οικουμενικός» και «Γερμανός» Λεβέντης: «ΝΑΙ σε οικουμενική, ΝΑΙ στην Ε.Ε., ΝΑΙ στα HotSpot, ΝΑΙ στη Μέρκελ, ΟΧΙ στο Βέτο»

ΖΗΤΩ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΗ ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ…. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ (ΥΠΟΠΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΤΗ ΜΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS!!! 

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης στην εκπομπή του Star «στον ενικό» και στον Νίκο Χατζηνικολάου. 

ΜΜΕ: Πλύση εγκεφάλου σε καθεστώς ελευθερίας

Ζώντας πλέον στην εποχή της ηλεκτρονικής ειδησιογραφίας, είδαμε τα τελευταία χρόνια, έστω και με καθυστέρηση, οι μεγαλοδημοσιογράφοι να εισβάλλουν και στο διαδίκτυο με ειδησεο-γραφικές ιστοσελίδες παραπληροφόρησης και πλασματικής ενημέρωσης, έτσι όπως ακριβώς έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν στα παραδοσιακά ΜΜΕ, τα οποία αποτελούν το τσιφλίκι μιας ολιγαρχίας.

Όλοι μας νομίζω αναγνωρίζουμε πόσο απροκάλυπτα σχεδιασμένα είναι οι ειδήσεις των συστημικών ΜΜΕ (αν κάποιος έχει αντίρρηση, να σηκώσει το χέρι του). Όπως επίσης και όλοι μας υποπτευόμαστε ότι κάποιες ομάδες συμφερόντων δίνουν το σύνθημα για το τι θα πουν τα δίκτυα των mainstream μέσων ενημέρωσης.

Η Δικαιοσύνη έβαλε μπουγάδα ... και όλα άστραψαν!

Ο εισαγγελίας βαφτίζει ΔΩΡΕΕΣ τις μίζες ...και όλα καλά!

Οι συμβάσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων που αποτέλεσαν προϊόν απάτης,εικονικής τιμολόγησης , συνωμοσίας, αθέμιτου ανταγωνισμού και που προκάλεσαν τεράστιες ζημίες στο Ελληνικό Δημόσιο... δεν απασχολούν κανέναν. 

Ξεπλένουν αυτόν που δεν έχει νομοθετημένη ασυλία και θα τα ρίξουν σε υπουργούς για τους οποίους φυσικά προβλέπεται και ασυλία και παραγραφή.