MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Ξεκάθαρο μήνυμα σε Άγκυρα και Ουάσινγκτον: Στην Ρωσία οι «μαγκιές» δεν περνάνε

Την Κυριακή ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε πως τουρκικά στρατεύματα βρίσκονται εντός Συρίας, με σκοπό να πλήξουν τις θέσεις των κουρδικών δυνάμεων και να τις εμποδίσουν στον πόλεμο κατά των αμερικανοκίνητων ισλαμιστών. 

Μιλώντας στον ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό REN, ο Λαβρόφ έστειλε σαφή προειδοποίηση τόσο σε Τουρκία όσο και στις Η.Π.Α., οι οποίες υποχθόνια ενισχύουν τι φιλοισλαμικές δυνάμεις στην Συρία, ετοιμάζοντας παράλληλα χερσαία επέμβαση στην περιοχή κατά της «Αρκούδας». 

Στοιχεία - σοκ: Τα Μνημόνια κατέστρεψαν τα νοικοκυριά που χρωστούν 86 δισ. ευρώ!

Δραατικά στοιχεία για τα χρέη των Ελλήνων που διογκώθηκαν στα χρόνια της κρίσης, περιλαμβάνει η απολογιστική έκθεση της Γενικής Γραμματείας Εσόδων, έκθεση που δείχνει ότι τα νοικοκυριά πιέστηκαν δραματικά αλλά και ότι είναι μάλλον αδύνατη η είσπραξη από το Δημόσιο των οφειλομένων. 

Σύμφωνα με την έκθεση αυτή 4,3 εκατομμύρια φορολογούμενοι σε ένα σύνολο 8,6 εκατομμυρίων χρωστούν συνολικά 86,3 δισ. ευρώ στην Εφορία, αλλά το κράτος μπορεί να εισπράξει μόνο τα 10,13 δισ. ευρώ, δηλαδή μόλις 1 στα 8 ευρώ θα μπορέσουν να μπουν στα κρατικά ταμεία. 

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ… Τι Ψήφισαν και Σας Αποκρύπτουν Κυβέρνηση και Μνημονιακή «Αντιπολίτευση»

Εξαπατούν και εμπαίζουν τον Ελληνικό Λαό, διότι, σύμφωνα με όσα έχουν ψηφίσει και προσυπογράψει, ούτε παράλληλο πρόγραμμα δύναται να υπάρξει, ούτε ουσιώδης διάλογος με τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς, αλλά ούτε και αλλαγή στο μίγμα πολιτικής, καθότι τα πάντα έχουν προκαθορισθεί στα πλαίσια του τρίτου μνημονίου… 

Nύχτα τρόμου και πανωλεθρίας για την Μέρκελ

Η μέρα ή μάλλον νύχτα τρόμου για την Μέρκελ που πληρώνει ακριβό τίμημα για το μεταναστευτικό την ίδια ώρα που στην Τουρκία 27 νεκροί μετά από έκρηξη στοιχειώνουν το όραμα των Ερντογάν-Νταβούτογλου για την Οθωμανική Αυτοκρατορία. 

Η Ελλάδα ανάμεσα σε συμπληγάδες ετοιμάζεται να πληρώσει οδυνηρό τίμημα. Η Μέρκελ είναι από σήμερα το βράδι θανάσιμη φίλη του Αλέξη Τσίπρα και ο Σόιμπλε, ο μεγάλος νικητής.