MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ria Novosti: Το ΔΝΤ παίζει ύποπτα παιχνίδια με τον ελληνικό λαό

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, φιλοξενεί δηλώσεις του ΓΓ του Υπουργείου Οικονομικών, υπευθύνου για την δημοσιονομική πολιτική Φραγκίσκο Κουτεντάκη , ο οποίος τονίζει ότι το ΔΝΤ αμφισβητεί συνεχώς τα ελληνικά δεδομένα σχετικά με την κατάσταση στην οικονομία, καθυστερώντας την αξιολόγηση του προγράμματος μεταρρυθμίσεων. 

Ο ίδιος διέψευσε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία το ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών θα πραγματοποιήσει στάση πληρωμών στην χώρα και καθυστερήσεις στις πληρωμές για το χρέος. 

Ο άγνωστος πόλεμος των ΜΚΟ και οι ύποπτες σχέσεις τους με δουλεμπόρους και ξένους πράκτορες!

Μυστήριες οργανώσεις με χρηματοδότες Αμερικανούς κροίσους, αλλά και ισλαμικά σύμβολα και πανάκριβα σκάφη - Τσακωμοί στις ακτές για το ποιος θα σώσει πρώτος ποιον

«Mήπως υπάρχουν υπερβολικά πολλές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) και εθελοντές στα νησιά του Αιγαίου, μερικές εκ των οποίων προκαλούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνουν;». Το ερώτημα δεν έχει τεθεί από Ελληνα αξιωματούχο, αλλά από τη βρετανική εφημερίδα «Guardian». Πράγματι, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου εκτός από την απόβαση προσφύγων και μεταναστών βιώνουν και την απόβαση «ακτιβιστών και αλληλέγγυων» παντός είδους.

Στο φως αποδείξεις για συναλλαγές Τουρκίας-ISIS

Αποδεικτικά στοιχεία της εμπλοκής της Τουρκίας στο λαθρεμπόριο πετρελαιοειδών από τις περιοχές που κατέλαβε και ήλεγχε το αυτοαποκαλούμενο ως «Ισλαμικό Κράτος» υποστηρίζει ότι εξασφάλισε το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today (RT).

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα που ανήρτησε στον ιστοχώρο του, συνεργείο του RT βρέθηκε σε πόλη της βόρειας Συρίας (πόλη Shaddadi 10.000 κατοίκων στη επαρχία Hasakah) που απελευθερώθηκε από τις κουρδικές δυνάμεις, εντόπισαν και κατέγραψαν όγκο ντοκουμέντων που φέρονται να τεκμηριώνεται το εμπόριο που διεξαγόταν και εξακολουθεί ανάμεσα στους αιμοσταγείς ισλαμιστές και τους ομόδοξους ισλαμιστές της Άγκυρας.

Γιατί υπάρχουν κόμματα και εκλογές στην Ελλάδα;

Έξι χρόνια μετά την χρεοκοπία -και αφού έχουν περάσει σχεδόν όλα τα κόμματα από την κυβέρνηση- όλοι οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί πως η Ελλάδα είναι και επίσημα πια ένα προτεκτοράτο, και πως όλες οι αποφάσεις για την Ελλάδα παίρνονται στις Βρυξέλλες.

Αλήθεια, ποιο είναι το νόημα ύπαρξης κομμάτων στην Ελλάδα;

Ποιο είναι το νόημα ύπαρξης της Βουλής;

Γιατί η Ελλάδα προσποιείται πως είναι μια ανεξάρτητη δημοκρατική χώρα, ενώ είναι ξεκάθαρα ένα προτεκτοράτο;

Η Ευρώπη του τέταρτου Ράιχ:

Αποτελεί αυτοκτονία να ανήκει μία χώρα στη γερμανική πλέον ΕΕ, την οποία έχει ανακατασκευάσει για να απομυζεί η πρωσική κυβέρνηση – κάτι που πιστεύει η πλειοψηφούσα δεξιά παράταξη της Ιταλίας, τασσόμενη εναντίον του ευρώ

“Το ευρώ δεν είναι ένα νόμισμα, αλλά μία μορφή διακυβέρνησης, με στόχο την κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας των χωρών που το έχουν υιοθετήσει – καθώς επίσης την καταστροφή των κοινωνικών επιτευγμάτων. Αυτό που δεν κατάφερε η Γερμανία με τα τανκ πριν από 70 χρόνια, προσπαθεί να το επιτύχει σήμερα μέσω των δεσμών του ευρώ” (πηγή).

Χάος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης- Πρόσφυγες έστησαν σκηνές στη πλατεία Αριστοτέλους


Έστησαν τις σκηνές τους στην πλατεία Αριστοτέλους πέριξ του αγάλματος του Βενιζέλου οι περίπου 100 πρόσφυγες που νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι ξεκίνησαν από το Κέντρο Φιλιξενίας Προσφύγων στα Διαβατά γαι να κατευθυνθούν, πεζή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.