MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Συνεχίζουν να πετιούνται στα σκουπίδια εκατοντάδες μερίδες φαγητού στη Λάρισα! Δεν αρέσει στους μετανάστες

Συνέχιζεται εδώ και μέρες το φαινόμενο πολλοί εκ των μεταναστών που βρίσκονται στους προσφυγικούς καταυλισμούς της Λάρισας να μην τρώνε τα φαγητά που τους φέρνει το τμήμα σίτισης της Πολεμικής Αεροπορίας και έτσι εκατοντάδες μερίδες φαγητού να πετιούνται στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του logiastarata.gr καθημερινά παρασκευάζονται για τους πρόσφυγες περίπου 1700 μερίδες ενώ τις επόμενες μέρες ο αριθμός αναμένεται να φθάσει στις 2.000 μερίδες.

Ευρωζώνη, η φυλακή των σκλάβων

Το ευρώ μετατράπηκε σε μία μορφή διακυβέρνησης, με στόχο την άλωση των κρατών που το έχουν υιοθετήσει – ενώ η νομισματική ένωση σε ένα κελί, με την ΕΚΤ στο ρόλο του στυγνού εκβιαστή και με τη Γερμανία ως δεσμοφύλακα

Μετά το ξέσπασμα της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008, όπου οι Η.Π.Α. προκάλεσαν μία τεράστια ζημία στη Γερμανία, ύψους τουλάχιστον 474 δις € (πηγή), κλέβοντας την, η Ευρωζώνη έχει μετατραπεί σε μία φυλακή των σκλάβων – έτσι ώστε αφενός μεν να περιορίσει τις αμερικανικές ζημίες της η ισχυρότερη οικονομία της Ευρώπης, αφετέρου να εξυπηρετηθούν τα τεράστια χρέη που επιβάρυναν πολλά κράτη, σε συνδυασμό με την κατάκτηση και κατοχή τους. 

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ «ΦΑΚΕΛΩΜΑ» ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ! Εδώ και τώρα μέτρα για την τρομοκρατία ζητάνε οι «28″ της Ε.Ε.

Την ταχεία ολοκλήρωση της νομοθεσίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας ζητούν με κοινή δήλωσή τους οι 28 υπουργοί Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που συνεδρίαζαν σήμερα εκτάκτως στις Βρυξέλλες.

Στην κοινή δήλωσή τους υπογραμμίζουν την αποφασιστικότητα των χωρών της ΕΕ να αγωνιστούν από κοινού κατά της τρομοκρατίας, διατηρώντας τις ευρωπαϊκές αξίες, ενώ παράλληλα επισημαίνουν ότι η επίθεση στις Βρυξέλλες στρέφεται «κατά της ανοιχτής δημοκρατικής κοινωνίας μας».