MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Βουλή - Διαπλοκή και διαφθορά: Συζήτηση άνευ ουσίας και απέραντης βωμολοχίας

ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΟΙ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΥΔΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ «ΣΟΟΥ» ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΗΜΑ

Τι κι αν όλοι περίμεναν ότι επιτέλους η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κατά τη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής θα έδινε ονόματα και επίθετα πολιτικών και οικονομικών προσώπων «βουτηγμένων» στη διαπλοκή, τελικά η συζήτηση αποδείχτηκε ακόμη μία κοινοβουλευτική «σούπα», με ανούσιους διαξιφισμούς και χυδαίες αντιπαραθέσεις. 

Η αλήθεια για το μεταναστευτικό με στοιχεία κύριοι . 4.400.000 , αλλοδαποί , πρόσφυγες , μετανάστες , νόμιμοι ή παράνομοι , βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα των 10.815.197 . Τι κάνετε ;‏

Γνωρίζοντας τα συστήματα υπνωτισμού της κοινής γνώμης , τις σκοπιμότητες , αλλά και τα «οπτικά φράγματα » που κάποιοι επιβάλλουν στο πολιτικό μας σύστημα , αποφασίσαμε να σας δείξουμε με απλά στοιχεία και κατανοητά την πραγματικότητα , για έναν και μόνον λόγο .

Έχετε το απόλυτο δικαίωμα να ξέρετε …που πάμε και με ποιες προοπτικές .

Στις 30 Απριλίου 2012, ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε αναφέρει στο Βήμα FM με αφορμή την κατασκευή στρατοπέδου παράνομων(τότε) μεταναστών στην Αμυγδαλέζα: «Δεν είναι δυνατό μια χώρα έντεκα εκατομμυρίων με ένα εκατομμύριο νόμιμους μετανάστες – τους οποίους απορρόφησε τα προηγούμενα 15 χρόνια- να φιλοξενεί και ένα εκατομμύριο μετανάστες ….»

Ζωή σε Τσίπρα: «Τους άλλους μπορείς να τους ξεγελάσεις – Εμένα ποτέ» – Ολόκληρη η επιστολή

Αδυσώπητα «καρφιά» από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά του Αλέξη Τσίπρα. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, έστειλε «ανοικτή επιστολή» στον Αλέξη Τσίπρα, εν όψει της αποψινής συζήτησης για τη Δικαιοσύνη, τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή. 

Στην επιστολή θέτει «εισαγωγικά 20 ερωτήματα» προς τον Πρωθυπουργό, τα οποία διανθίζει με δηλητηριώδη σχόλια και υπαινιγμούς.