MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Κατάλυση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Διαπιστώνει Εκπρόσωπος Αρχής του ΟΗΕ

Εισηγείται συνέχιση της έρευνας για το χρέος, που διέκοψε η κυβέρνηση.

Έκθεση του ανεξάρτητου Εμπειρογνώμονα του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε. για την Ελλάδα, η οποία δεν είδε το φως της δημοσιότητας- καλεί την κυβέρνηση να συνεχίσει την έρευνα για τα γενεσιουργά αίτια της κρίσεως χρέους, αξιοποιώντας το έργο που άρχισε η «Επιτροπή της Αλήθειας για το Χρέος», προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δικαστική και διοικητική λογοδοσία των κυβερνητικών αξιωματούχων και ηγετικών στελεχών του ιδιωτικού τομέα. 

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Του Πέτρου Χασάπη 

Τόσο η Δεξιά, όσο και η Αριστερά επιβάλουν εξοντωτικά μέτρα εναντίον του λαού και ξεπουλούν την περιουσία της χώρας. Σε τι λοιπόν διαφέρουν; 

Διαφέρουν στο εξής: Η μεν Δεξιά λέει ότι έτσι κάνει το σωστό. Η δε Αριστερά λέει ότι πονάει αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. 

«Μένουμε Ευρωπαϊκή Τουρκία!»

Ποιός να θυμάται από το 2010 αρκετούς «μνημονιακούς», αλλά και επιλεγμένους επαγγελματίες του «αντιμνημονίου» και του πατριωτισμού, να κρούουν τον κώδωνα, όπως λένε οι δημοσιογράφοι, ότι αν βγούμε από το Μνημόνιο, θα γίνουμε αυτομάτως(!) επαρχία της γείτονος Τουρκίας; Σήμερα, εν έτει 2016, μπορούμε με υπερηφάνεια να φωνάξουμε ότι πετύχαμε και τους δύο στόχους: Και μέσα στο, 3ο κατά σειρά, Μνημόνιο και περίπου οθωμανική επαρχία, που χρησιμεύει ως ένα απέραντο διοικητικό κέντρο κράτησης επ’ αόριστον για πρόσφυγες και μετανάστες. Τί άλλο θέλετε;

Πόσους φόρους αντέχει ακόμη η Ελλάδα;

Από τα συγκριτικά στοιχεία όλων των διεθνών οργανισμών προκύπτουν δύο παράδοξα σε σχέση με την φορολογία στην Ελλάδα: αυτό που δεν θέλουμε να ακούμε, ότι η χώρα μας υπολείπεται σε φόρους και εισφορές πολλών άλλων χωρών και συνολικά του μέσου όρου της Ε.Ε., και ότι την ίδια στιγμή υπάρχει τεράστια φοροδιαφυγή και φοροαποφυγή την οποία όλοι γνωρίζουμε και βιώνουμε. 

Οι δύο αυτές παρατηρήσεις δίνουν και την απάντηση γιατί όλες οι κυβερνήσεις και οι δανειστές μας που χειρίστηκαν μνημόνια τα τελευταία χρόνια, δεν έχουν κανένα μα κανένα πρόβλημα να εξαπολύουν αλλεπάλληλες φοροεπιδρομές για να συγκεντρώσουν κάθε φορά τα λεφτά που λείπουν ώστε να «βγαίνει ο λογαριασμός». 

Δημοσκόπηση ΒΟΜΒΑ που πάνε να θάψουνε – Αυτό είναι το προφίλ των «μεταναστών»

Είναι άνδρες, νέοι που συμπαθούν τους τζιχαντιστές αποκεφαλιστές

Μια έρευνα έκανε προ ημερών η εταίρα δημοσκοπήσεων ΚΑΠΑ Research, με ερωτώμενους τα «προσφυγάκια», αλλά όλως περιέργως την έφαγε το μαύρο σκοτάδι των «ενημερωτικών» ΜΜΕ. Γιατί άραγε; 

Προφανώς, υπήρχαν στοιχεία στην έρευνα που δεν κρίθηκαν… κατάλληλα, ώστε να τα πληροφορηθεί το ελληνικό κοινό.

Όπως για παράδειγμα, ότι η μεγάλη πλειοψηφία των απρόσκλητων είναι άνδρες (73,8%) και νέοι (72,2% έως 35 ετών). 

Δείτε τις καρτέλες..