MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΙΤΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ – Στήσαμε Παγίδα Στην Ελλάδα Και Την Κλέψαμε Δώσαμε 250 Δις Από Τα Οποία 220 Πήγαν Απ Ευθείας Στην Γερμανία

Το άρθρο είναι… αφιερωμένο σε όλους αυτούς που δείχνουν με το δάκτυλο την Ελλάδα…

Μια συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, προκάλεσε πανικό στους δανειστές μας.

Ο Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, μιλώντας στη RaiNews24, αποκάλυψε ΚΑΘΑΡΑ, πως τα 220 δισεκατομμύρια ευρώ από τα 250 δισ. ευρώ της ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Ελλάδα, κατέληξαν απευθείας στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρότερο ποσοστό τις ιταλικές τράπεζες. 

Liberation: Η Ελλάδα επιβιώνει γιατί οι πολίτες πεθαίνουν από λιτότητα

Μια ζοφερή εικόνα για την Ελλάδα και τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, αλλά και για τη φοροκαταιγίδα που θα πέσει στους Έλληνες, δίνει η ειδική απεσταλμένη της Liberation στην Αθήνα.

Γράφει χαρακτηριστικά:

«Στο κέντρο της Αθήνας, η πισίνα του Χίλτον είναι σίγουρα μια από τις ωραιότερες της Ελληνικής πρωτεύουσας. Την τελευταία εβδομάδα εμφανίστηκαν εκεί κάποιες απρόσμενες σιλουέτες, με κοστούμι, γραβάτα και ταγέρ, αλλά δεν έμοιαζαν με πελάτες που αναζητούν ένα after τα ξημερώματα. Ήταν οι εκπρόσωποι των δανειστών που πήγαν για να «πάρουν μια ανάσα», μετά από μια ατελείωτη και δύσκολη νύχτα διαπραγματεύσεων, η οποία κατέληξε σε αδιέξοδο. Όπως συνήθως.