MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Απέτυχε το μνημόνιο στην Ισπανία – Η χώρα έχει μεγάλο έλλειμμα

Ήταν μία ανακοίνωση που μάλλον δεν προκάλεσε έκπληξη: Η Ισπανία, για μία ακόμη χρονιά, δεν θα καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους της για το έλλειμμα και να ανταποκριθεί στα κριτήρια του συμφώνου σταθερότητας, παραδέχθηκε στη Μαδρίτη ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομίας και επί μακρόν υπουργός Οικονομικών Λούις ντε Γκίντος.

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το πιο επικερδές επάγγελμα στην μνημονιακή και κατοχική Ελλάδα του 2016, είναι ο βουλευτής. Κάθεται σε μια αναπαυτική θέση, απολαμβάνει την άνεση του κοινοβουλίου και στις τσέπες του ρέει το χρήμα την ίδια ώρα που ο ελληνικός λαός στενάζει από τα κατορθώματα του.

Και από πάνω το «παίζει» και σωτήρας της χώρας. Καλά να πάθουμε!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ! Υπερβαίνει τα 100 δις ετησίως…

Υπερβαίνει τα 100 δις ετησίως το ξέπλυμα χρήματος στη Γερμανία.

Σύμφωνα με μια έκθεση του υπουργείου Οικονομικών της χώρας γίνεται γνωστό πως το ποσό είναι διπλάσιο από αυτό που είχε αρχικά εκτιμηθεί. Έχουν γίνει πάνω από 15,000 με 28,000 παράνομες συμφωνίες στον τομέα των αγοροπωλησιών ακινήτων αλλά και στην αγορά τέχνης.

Χώρα χωρίς μέλλον: Οι Έλληνες θα δουλεύουν 40 χρόνια για να πληρώνουν φόρους και θα παίρνουν σύνταξη-φιλοδώρημα

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

Είναι οριστικό. Η κυβέρνηση με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο (το οποίο το Ελεγκτικό Συνέδριο έκρινε εξ ολοκλήρου αντισυνταγματικό) που προωθεί για ψήφιση στη Βουλή καταδικάζει τους Έλληνες να δουλεύουν 40 χρόνια και να περιμένουν να πάρουν σύνταξη φιλοδώρημα. “Σαρώνει” επίσης, επικουρικές, ΕΚΑΣ και εφάπαξ παρά το γεγονός ότι όλα αυτά έχουν πληρωθεί με αίμα από τους ασφαλισμένους.