MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Η αλήθεια για τη Βραζιλία

Η τοπική Ολιγαρχία σχεδιάζει να ανατρέψει την πρόεδρο της χώρας – για να παραδώσει τον έλεγχο της 7ης μεγαλύτερης οικονομίας του πλανήτη και μέλους των BRICS στην Goldman Sachs και στις υπόλοιπες τοκογλυφικές συμμορίες 

Η Βραζιλία είναι μία χώρα που επέλεξε τη «βοήθεια» του ΔΝΤ αντί τη χρεοκοπία της, εκλέγοντας μία αριστερή κυβέρνηση (ανάλυση) – οπότε όλα όσα συμβαίνουν εκεί οφείλουν να μας ενδιαφέρουν, αφού κάτι ανάλογο χαρακτηρίζει μέχρι στιγμής και την Ελλάδα.

Δείτε τον δημιουργό του Bitcoin!

Σε συνέντευξη που έδωσε στο BBC και μεταδόθηκε χθες, ο αυστραλός επιχειρηματίας Κρεγκ Ράιτ... επιβεβαίωσε ότι είναι ο δημιουργός του εικονικού νομίσματος Bitcoin, δίνοντας τέλος σε ένα μακρόχρονο μυστήριο για την ταυτότητα του δημιουργού του Bitcoin. 

Ο Αυστραλός αποκάλυψε ότι είναι ο πατέρας του Bitcoin μιλώντας σε 3 μεγάλους ειδησεογραφικούς οργανισμούς: το BBC, τον Economist και το GQ. Για να αποδείξει τα όσα υποστηρίζει κατά την διάρκεια της συνέντευξής του στο BBC, παρέδωσε μηνύματα τα οποία ήταν κρυπτογραφημένα και ήταν από τις πρώτες ημέρες δημιουργίας του Bitcoin.

ΖΩΗ: “Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πρόδωσε τον ελληνικό λαό!” … «Αν είχα μπροστά μου τη Μέρκελ»

Συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Κυριακάτικη Δημοκρατία και τον Σπύρο Κάραλη

Κυριακάτικη Δημοκρατία: Τελικά τι είναι η ”Πλεύση Ελευθερίας”; Κόμμα υψηλών προσδοκιών που θα κινηθεί αυτόνομα στις επόμενες εκλογές ή πολιτικός φορέας που θα προσκολληθεί ως συνιστώσα σε κάποιον άλλον πολιτικό σχηματισμό;