MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Οι Rothschild διαφημίζουν την δράση τους στην Ελλάδα!

Οι Rothschild διαφημίζουν στην ιστοσελίδα τους ότι ανακεφαλαιοποίησαν την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας κατά 395 εκατομμύρια ευρώ και ότι ήταν οι σύμβουλοι της πώλησης της Proton Bank και της συμμετοχης του ΤΑΙΠΕΔ στη πώληση της ΔΕΣΦΑ, στην SOCCAR! 

Ισοπέδωσε Μοσχοβισί και Βέμπερ ο Νότης Μαρίας στην Ευρωβουλή - Φτάνει πια η ταπείνωση κι η φτώχεια

Σκληρή επίθεση κατά του Ευρωπαίου Επιτρόπου Μοσχοβισί και του Επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βέμπερ, εξαπέλυσε πριν λίγο μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς. 

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η εφαρμογή του τρίτου μνημονίου στην Ελλάδα και τα αποτελέσματα του χθεσινού Eurogroup.

Η επισφράγιση της ντροπής

Ένα κράτος είναι τότε μόνο εθνικά κυρίαρχο, όταν η χρηματοδότηση των δαπανών του προϋπολογισμού του δεν εξαρτάται από άλλους – ενώ, όταν συμβαίνει το αντίθετο, τότε δεν πρόκειται για κράτος αλλά για αποικία / ακουστικό

«Οι παραισθήσεις συνιστούν «στρεβλωμένα αντιληπτικά βιώματα», υπαρκτών όμως αντικειμένων της αντίληψης. Αντίθετα, οι ψευδαισθήσεις συνιστούν αντιληπτικά βιώματα των ασθενών, χωρίς υπαρκτά αντικείμενα της αντίληψης – αν και οι ασθενείς είναι απολύ­τως βέβαιοι για την ύπαρξή τους. Είναι γεγονός άλλωστε πως οι ψευδαισθήσεις δεν επηρεάζονται από κριτικά αντεπιχειρήματα, ενώ ο ασθενής συχνά χαίρεται, αφού δεν συνειδητοποιεί την πλάνη του» (Α.Δ.).

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΔΝΤ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Γνωριμία με το ΔΝΤ και το πρόγραμμα στήριξης και σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας στα πλαίσια ενός καινοτόμου προγράμματος( !!!) πραγματοποιείται στο 3ο Γενικό Λύκειο Νέας Ιωνίας!

Σα να μην έχουν καμία γνωριμία με τις πολιτικές του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάποιοι φιλοδοξούν να γνωρίσουν στους μαθητές του 3ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας το «ανθρώπινο» πρόσωπο των «θεσμών»!