MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Έρανος των σιωνιστών υπέρ της Χίλαρυ Κλίντον.Γεύμα των Ρότσιλντ,υπέρ Κλίντον,με τιμή συμμετοχής τα 100.000 δολάρια το κεφάλι.

Στην μάχη υπέρ της Χίλαρυ Κλίντον και ο ηθοποιός George Clooney!!!

Σε συναγερμό οι σιωνιστές στις ΗΠΑ,για να ενισχύσουν την Εβραικής καταγωγής Χίλαρυ Κλίντον, στην μάχη για το χρίσμα των δημοκρατικών στις ΗΠΑ. 

Την Πέμπτη που μας πέρασε η σιωνιστική οικογένεια Ρότσιλντ,διοργάνωσε γέυμα υποστήριξης υπέρ της Χίλαρυ Κλίντον,στο σπίτι των Lynn Forester de Rothschild (βλ.φώτο). 

Η τιμή εισόδου για κάθε άτομο,άγγιζε τα 100.000 δολάρια και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες,όλη η οικία των Lynn Forester de Rothschild,γέμισε από Εβραίους προσκεκλημένους. 

Γερμανός οικονομολόγος αποκαλύπτει: «Το μεγαλύτερο μέρος των δανείων από το ΔΝΤ δεν έφτασαν στην Ελλάδα»

Το πόρισμα του ESMT του Βερολίνου επιβεβαίωσε και Γερμανός οικονομολόγος, τονίζοντας ότι το μεγαλύτερο μέρος των δανείων που πήρε η Ελλάδα από το ΔΝΤ και την Ευρώπη, δεν κατέληξαν στους Ελληνες.

«Ναι, τα περισσότερα χρήματα που πήραν οι Ελληνες από την Ευρώπη και το ΔΝΤ δεν έφτασαν στην Ελλάδα. Με αυτά εξοφλήθηκαν τα ελληνικά χρέη προς τις τράπεζες», δήλωσε ο Φάμπιαν Λίντνερ, ερευνητής του Ινστιτούτου Μακροοικονομίας και Οικονομικής Ανάπτυξης του Ιδρύματος Hans Böckler, το οποίο πρόσκεινται στην Ομοσπονδία Γερμανικών Συνδικάτων.

Τζόνσον: H Ευρωπαϊκή Ένωση ακολουθεί τον δρόμο του Αδόλφου Χίτλερ

Ο Μπόρις Τζόνσον, επικεφαλής της εκστρατείας υπέρ της αποχώρησης τηςΒρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ενόψει του δημοψηφίσματος γι’ αυτό το θέμα, υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε ότι η ΕΕ ακολουθεί τον δρόμο του Αδόλφου Χίτλερ και του Ναπολέοντα, προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα ευρωπαϊκό υπερκράτος. 

Ο Τζόνσον έκρινε στην ίδια συνέντευξη, η οποία δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας The Sunday Telegraph, ότι η ΕΕ πάσχει από έλλειμμα δημοκρατίας και από συγκεντρωτισμό κι είναι καταδικασμένη να αποτύχει. 

ΤΤΙΡ… Προδοσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ή η Αποκάλυψη του Αρμαγεδώνα;

Επιτέλους άρχισαν κάπως να μιλούν για τον μυστηριώδη ΤΤΙΡ (Transatlantic Trade and Investement Partnership), άρχισαν να γράφουν οι εφημερίδες και το θέμα έπαψε να βρίσκεται μόνο στο διαδίκτυο και στα άδυτα των υπολογιστών. 

Ωστόσο, εάν κάποιος βασιστεί μόνο στην κατά γράμμα «ένδειξη» του αγγλικού αρκτικόλεξου, θα διαβάσει για μια αθώα, συνηθισμένη συμφωνία συναλλαγών και επενδύσεων ο σκοπός της οποίας δεν μπορεί να είναι παρά η καθόλα νόμιμη διεύρυνση του εμπορίου έτσι ώστε να πολλαπλασιαστούν οι οικονομικές σχέσεις, να δημιουργηθούν νέοι ορίζοντες ευπορίας και καλύτερης ζωής των ανθρώπων. 

Η ΕΕ έχει «όμηρους» Έλληνες, Πορτογάλους, Ιταλούς και Ισπανούς στο σχέδιο «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης»

Kορυφαίος Βρετανός πολιτικός «τάραξε τα νερά» όχι μόνο στην χώρα του την Βρετανία αλλά και στην Ευρώπη , μιλώντας με αφορμή την ψηφοφορία για το BREXIT, για μια γερμανικού τύπου στην ουσία ομηρία εκατομμυρίων πολιτών, από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία, και Ιταλία μέσω πλασματικών χρεών για να υποστηριχθεί το σχέδιο «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης». 

Ο ίδιος φυσικά τάσσεται υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ, και επιτίθεται ολομέτωπα στους γραφειοκράτες των Βρυξελλών, σε μια παθιασμένη συνέντευξη του στην εκπομπή του BBC «η Ώρα των Ερωτήσεων», αναφέρει βρετανικό δημοσίευμα

Φλέγεται ολόκληρη η Γαλλία λόγω ασφαλιστικού - Μάχες σώμα με σώμα και απαγόρευση κυκλοφορίας

«ΒΡΑΖΕΙ» Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φλέγεται ολόκληρη η Γαλλία με πρωτοφανείς εξεγέρσεις κατά της λιτότητας, οι οποίες φαίνονται ότι κορυφώνονται. Οδομαχίες, σκληρές συγκρούσεις με την Αστυνομία και απαγόρευση κυκλοφορίας συνθέτουν ένα σκηνικό άνευ προηγουμένου.

Οι Γάλλοι βρίσκονται στους δρόμους από τις 31 Μαρτίου με χιλιάδες να διαδηλώνουν κάθε ημέρα.