MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Ετοιμάζεται μεγάλη κομπίνα στην ΔΕΗ!

Μετά τις απάτες εκατοντάδων εκατομμυρίων ENΕRGA-HELLAS POWER που ξεχάστηκαν, η επιμονή των απλών Ελλήνων στην κρατική ΔΕΗ προβληματίζει τα λαμόγια της κυβέρνησης σε σημείο που σκέφτονται να δημιουργήσουν μία θυγατρική της ΔΕΗ με 400.000 από τους πελάτες της και να την πουλήσουν μαζί με τους πελάτες σε ιδιώτες!

Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015: Όταν ο Τσίπρας μετέτρεψε το περήφανο ΟΧΙ σε ΝΑΙ

Όλο το χρονικό της πολιτικής εξαπάτησης του ελληνικού λαού και της προσχώρησης του Τσίπρα στο μνημονιακό μπλοκ των δανειστών – «Μαύρη μέρα» για την Ελληνική Δημοκρατία

Το ελληνικό δημοψήφισμα που διεξήχθη στις 5 Ιουλίου του 2015 θα γραφτεί στις μαύρες σελίδες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας του τόπου, αφού πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός καταφέρνει να διαστρεβλώσει τόσο εύκολα την κρίση και τη βούληση του λαού.

Ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του, άλλαξαν και αλλοίωσαν μέσα σε μια νύχτα το περήφανο ΌΧΙ του ελληνικού λαού με ποσοστό 61,3%!

Δριμύ «κατηγορώ» της Saxo Bank στην ευρωπαϊκή πολιτική

Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής στην Ευρώπη έχουν γίνει το ισοδύναμο του Κωμικού Άλι, του Ιρακινού Υπουργού Πληροφοριών, ο οποίος κατά την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ το 1993 ισχυριζόταν, σε ζωντανή μετάδοση, ότι το Ιράκ και ο Σαντάμ Χουσεΐν κέρδιζαν τον πόλεμο κατά των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ, ενώ οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις προωθούνταν ήδη στο εσωτερικό της ιρακινής πρωτεύουσας. Αυτό αναφέρει σε ανάλυσή του ο Steen Jakobsen, Επικεφαλής Οικονομολόγος & Επικεφαλής Επενδύσεων της Saxo Bank. 

Ερχεται νέο κύμα λουκέτων στην αγορά - Σε απόγνωση χιλιάδες επιχειρήσεις

Του Γιώργου Μανέττα
gmanettas@pegasus.gr


Χωρίς φρένο συνεχίζεται η «κατρακύλα» της ελληνικής οικονομίας, η οποία αδυνατεί να ανακάμψει υπό το βάρος της υπερφορολόγησης και της έλλειψης ρευστότητας. Μπορεί η επίτευξη συμφωνίας με τους Θεσμούς να δημιούργησε προς στιγμήν κλίμα αισιοδοξίας για την επόμενη ημέρα, ωστόσο οι δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση του Μαρινόπουλου και της Jetoil έρχονται να καταστήσουν σαφές, με τον πλέον οδυνηρό τρόπο, ότι ο δρόμος προς την ανάκαμψη παραμένει μακρύς και δύσκολος. 

Δρομολογείται ο πλήρης αφελληνισμός των τραπεζών, μέσω της αλλαγής των διοικήσεων τους, συμπεριλαμβανομένου του ΤΧΣ – έτσι ώστε οι κερδοσκόποι να ολοκληρώσουν τη ληστεία της Ελλάδας

«Ο κάθε ένας από εμάς είναι ένοχος για όλα. Εάν όμως το γνώριζε ο καθένας, τότε θα είχαμε τον Παράδεισο στη Γη«. (Ντοστογιέφσκι).

Εν πρώτοις, όταν αναφερόμαστε στα λάθη, στις παραλήψεις, στην ανευθυνότητα, στη δειλία, στην ανοχή απέναντι στο διεθνή εξευτελισμό, στην έλλειψη κάθε είδους υγιούς αντίδρασης των Ελλήνων σχετικά με όλα όσα συμβαίνουν, καθώς επίσης, το χειρότερο, στην εκκωφαντική σιωπή των αμνών που επικρατεί παρά τη βιβλική καταστροφή που προβλέπεται, φυσικά δεν εξαιρούμε τον εαυτό μας.