MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Κάτω από 1.000 ευρώ τον μήνα το 80% των φορολογούμενων.

Καθαρό ατομικό εισόδημα χαμηλότερο των 1.000 ευρώ τον μήνα θα εμφανίζει στις δηλώσεις του το 90% των Ελλήνων φορολογουμένων το 2018, μετά την ολοκλήρωση του τρίτου μνημονίου. 

Όπως αναφέρει η "Καθημερινή της Κυριακής", ήδη πάνω από το 80% των φορολογουμένων- δηλαδή περισσότεροι από 6,5 εκατομμύρια πολίτες- δηλώνει ότι έχει καθαρές τριψήφιες μηνιαίες αποδοχές, ενώ μετά τα μέτρα που ψηφίστηκαν τον Μάιο σε ασφαλιστικό και φορολογικό, η φτωχοποίηση θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό.

Jörg Asmussen: Αφού "έσωσε" και αυτός την Ευρώπη μεταπηδάει και επίσημα στη Lazard!

Οι Σιωνιστές τοκογλύφοι δεν αφήνουν τα παιδιά τους να πάνε χαμένα και όποιος βοηθάει... βοηθιέται! Άλλωστε κάπως πρέπει ν' ανταμειφθούν οι κόποι που κατέβαλαν όλοι τους για την οικονομική αφαίμαξη της Ευρώπης... Μετά την "πρόσληψη" Μπαρόζο στην Goldman Sachs, ήρθε τώρα η σειρά και για τον Jörg Asmussen, που πήρε κι αυτός τη θέση του στο club των βρικολάκων. 

Bank of America: Η Ελλάδα με την μεγαλύτερη ανεργία νέων παγκοσμίως!

Η Ελλάδα εμφανίζει την μεγαλύτερη ανεργία νέων παγκοσμίως και η Γερμανία την μικρότερη αναφέρει σε ανάλυση της η αμερικανική επενδυτική τράπεζα Bank of America. 

Από την παγκόσμια οικονομική κρίση, τα υψηλά ποσοστά ανεργίας στην νεολαία, αποτελούν παγκόσμιο πρόβλημα. Σε έκθεση της η Bank of America Merrill Lynch αναφέρει ότι συνολικά, το ποσοστό της ανεργίας στους νέους στην ΕΕ είναι περίπου 20%. 

WikiLeaks: Στα email της Χίλαρι συνομιλίες με τους Rothschild και Rockefeller!

Μεγάλη η αγάπη της Χίλαρι προς τις γνωστές Σιωνιστικές οικογένειες των Rothschild και Rockefeller σύμφωνα με τα WikiLeaks. 

Σε ένα απο τα πάμπολλα emails ανάμεσα στην υποψήφια πρόεδρο των ΗΠΑ και την οικογένεια τραπεζιτών Rothschild αναφέρει χαρακτηριστικά: 

Ανταρσία Β.Ορμπάν: "Τα κράτη της ΕΕ πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας - Τέλος η εξιδανίκευση του ευρωπαϊκού σχεδίου"

ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ - ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Κλιμακώνει τις αντιδράσεις του κατά των Βρυξελλών ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν. Κατηγόρησε ευθέως την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι είναι, πλέον, υπεύθυνη για την κρίση στην ΕΕ η οποία όπως τόνισε έγινε εμφανής με το Brexit και κάλεσε τα κράτη μέλη να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.