MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

72% των Ελλήνων θέλει ανεξαρτησία από τις Βρυξέλλες και σχεδόν οι μισοί θέλουν αποχώρηση από ΕΕ και ευρώ

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΕΣ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

72% των Ελλήνων πολιτών θέλουν την επιστροφή αρμοδιοτήτων από τις Βρυξέλλες στην ελληνική κυβέρνηση και σχεδόν οι μισοί θέλουν την έξοδο της χώρας από την ΕΕ, ενώ παραπάνω από τους μισούς έχουν αρνητική άποψη για τον ευρωπαϊκό υπερεθνικό οργανισμό.

Η Γαλλία εισέρχεται επίσημα στη νεο-Φεουδαρχική εποχή!

… «συμπτωματικά» λίγο μετά την επίθεση στη Νίκαια κατά τον εορτασμό της Γαλλικής Επανάστασης – Ο Ολάντ και η κυβέρνησή του βάζουν το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας 

globinfo freexchange 

Τραγική ειρωνεία; Λίγες μέρες μετά τον εορτασμό για τη Γαλλική Επανάσταση, η, απόλυτα αποφασισμένη, Γαλλική κυβέρνηση, κατάφερε τελικά να εισάγει τη Γαλλία στη σκοτεινή νεο-Φεουδαρχική εποχή. Οι Γαλλικές πολιτικές μαριονέτες έμειναν απόλυτα προσηλωμένες στην αποστολή τους από την αρχή. 

Επιστρέφει στο Μεσαίωνα… Ουδέποτε εφαρμόστηκε μια κανονική δημοκρατία στην Τουρκία…

Γράφει ο Δρ. Αυγουστίνος (Ντίνος) Αυγουστή 

Είναι ακραίο να πιστεύουμε ότι το πραξικόπημα στην Τουρκία το οργάνωσε ο Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Παρ’ όλα αυτά τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι γνώριζε τα πάντα για τις ανατρεπτικές κινήσεις που ετοίμαζαν ανώτατοι αξιωματικοί του στρατεύματος (μέχρι και οι Ρώσοι τον ενημέρωσαν) και δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια για να τις αποτρέψει.