MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Η ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ..

Ο Ελληνικός λαός τους τελευταίους δώδεκα μήνες ζει την απόλυτη τρομοκρατία, εκβιασμό και την επιβολή καταστάσεων πανικού δημιουργώντας ανείπωτη βλάβη τόσο στις λειτουργίες του δημοκρατικού πολιτεύματος όσο και στην οικονομική κατάσταση της χώρας.

Ο Ελληνικός λαός οδηγήθηκε σε ένα δημοψήφισμα με τις τράπεζες κλειστές κατόπιν αποφάσεως και εισηγήσεως του διοικητού της τραπέζης της Ελλάδος κυρίου Στουρνάρα.

Ισπανία: Σε δίκη το Λαϊκό Κόμμα για τα μαύρα ταμεία!

Το Λαϊκό Κόμμα (PP), στελέχη του οποίου συγκροτούν την υπηρεσιακή κυβέρνηση της Ισπανίας, θα παραπεμφθεί σε δίκη για την καταστροφή δύο φορητών υπολογιστών που χρησιμοποιούσε ένας πρώην ταμίας του, ο οποίος ήδη δικάζεται για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο των μαύρων κομματικών ταμείων, ανακοίνωσε σήμερα δικαστήριο της Μαδρίτης. 

Το PP προσάγεται σε δίκη ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, όπως και η νέα ταμίας του κόμματος Κάρμεν Ναβάρο, με την κατηγορία της απόπειρας παρακώλυσης της δικαιοσύνης με την καταστροφή δύο λάπτοπ στους σκληρούς δίσκους των οποίων πιθανόν περιέχονταν σημαντικά στοιχεία. 

Πουλημένη δημοσιογραφία παντού – Ομολογία Γερμανού δημοσιογράφου για προπαγάνδα που φέρνει πόλεμο …

«Υπήρξα δημοσιογράφος επί 25 χρόνια. Είχα σπουδάσει για να γράφω ψέματα, να προδίδω τις αρχές μου και να μην λέω την αλήθεια στον κόσμο. Βλέποντας όμως τον τελευταίο καιρό πως Αμερικανοί και Γερμανοί προσπαθούν να φέρουν τον πόλεμο στον κόσμο της Ευρώπης, τον πόλεμο με τη Ρωσία, να τον οδηγήσουν σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή… Αποφάσισα να σηκωθώ όρθιος και να πω ότι δεν είναι σωστό εκείνο που έχω κάνει στο παρελθόν: Να χειραγωγήσω τους ανθρώπους να κάνω προπαγάνδα εναντίον της Ρωσίας. Και δεν είναι σωστό αυτό που έχουν κάνει συνάδελφοί μου στο παρελθόν, επειδή δωροδοκήθηκαν για να προδώσουν τον λαό, όχι μόνο στην Γερμανία, αλλά σ΄ ολόκληρη την Ευρώπη. 

Βαρουφάκης : Κατεβαίνω στις εκλογές – Θα βγάλω στη φόρα τα πρακτικά των Eurogroup

Την ώρα που στο ελληνικό κοινοβούλιο συζητείται η πρόταση της ΝΔ για εξεταστική επιτροπή για το τρίτο μνημόνιο, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας ξαναχτυπά… 

Σε διαδικτυακή συνέντευξή του στο pressproject.gr, ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκαλύπτει την πρόθεσή του να επιστρέψει στην ελληνική πολιτική σκηνή και, γιατί όχι, να συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές… Και δεν σταματά εκεί, αφού προειδοποιεί ότι θα βγάλει στη φόρα τα πρακτικά των Eurogroup που είχε ηχογραφήσει.