MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ENA CHANNEL

Ο Πρόεδρος του σωματείου "Αντίσταση Τώρα" κος. Παναγιώτης Θεοδωρίδης, στην ενημερωτική εκπομπή "Παρά 5", που παρουσιάζει ο Σπύρος Λιάτσας, στο τοπικό κανάλι Ena Channel, που πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου 2016.

Στην εκπομπή ήταν καλεσμένη και η κα. Κατερίνα Γεροστεργίου, Πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών.

Μια εκπομπή που πρέπει να παρακολουθήσετε για να ενημερωθείτε, έγκυρα για το τι συμβαίνει με την μεγάλη απάτη των τραπεζών, την απάτη του χρέους της Ελλάδας και φυσικά πως μπορούμε να προφυλαχτούμε, από όλα αυτήν την οικονομική κρίση.

Τον Πολ Τόμσεν και την ομάδα του ξεμπροστιάζει η έκθεση του ΔΝΤ: Το χαρτί της αναδιάρθρωσης

Αιχμές προς τους Ευρωπαίους, για το γεγονός ότι το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους του 2012 έγινε καθυστερημένα αλλά και ότι ήταν μικρότερο από αυτό που χρειαζόταν η Ελλάδα, αφήνει το Ανεξάρτητο Γραφείο Αξιολόγησης του ΔΝΤ (ΙΕΟ). 

Στη έκθεσή του για τον ρόλο του Ταμείου στα προγράμματα της Ελλάδας, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας την περίοδο 2010-2011, προϊδεάζει για τη σκληρή στάση που αναμένεται να κρατήσει το Ταμείο, την ώρα που εκκρεμεί η νέα έκθεση βιωσιμότητας, από την οποία θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του ή όχι στο ελληνικό πρόγραμμα. 

Μαριάς: Να αποζημιώσει η τρόικα την Ελλάδα για τα εγκληματικά λάθη του ΔΝΤ

Να αποζημιώσει η τρόικα την Ελλάδα για τα εγκληματικά λάθη του ΔΝΤ ζήτησε σε συνέντευξή του στο Κανάλι Ένα Λαμίας ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Όπως επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής το γεγονός ότι στην Έκθεση του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης του Ταμείου (Independent Evaluation Office – IEO) συνομολογούνται τα εγκληματικά λάθη του ΔΝΤ που οδήγησαν στην πλήρη αποτυχία του πρώτου μνημονίου που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα, επιβεβαιώνει αυτά τα οποία έχουμε ήδη πει από το 2010 ότι δηλαδή η Ελλάδα αποτέλεσε το πειραματόζωο της ΕΕ και του ΔΝΤ που με την πολιτική της τρόικας κατέστρεψαν την οικονομία της χώρας και γέμισαν την πατρίδα μας με στρατιές φτωχών και ανέργων. 

Bαρουφάκης: ΔΝΤ, ΕΚΤ και Κομισιόν να ζητήσουν συγνώμη από τον ελληνικό λαό

 
Ο Γιάνης Βαρουφάκης με κείμενο στην προσωπική του ιστοσελίδα επιτίθεται στους θεσμούς για τα λάθη που έκαναν στην Ελλάδα. Ζητεί από τα στελέχη του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της Κομισιόν να παραιτηθούν και να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό. 

Βυθίζεται το “όραμα” των ελίτ της Ευρωκρατίας …Οι ευρωπαϊκοί λαοί αντιδρούν στο 4ο Ράϊχ

Επιμέλεια: Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης 

Όλες οι έρευνες δείχνουν ότι ένας-ένας οι ευρωπαϊκοί λαοί τείνουν να θέλουν να αποδράσουν από τον “παράδεισο” του τρελλοκομείου της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Μιας Ένωσης που δεν μπόρεσε να είναι τίποτε άλλο από το αρχικό σχέδιο της CIA και το τελικο κατάντημα του νέου γερμανικού Ράϊχ. Παρά την υπέρμετρη προπαγάνδα περί του αντιθέτου και περί ευρωπαϊκών “οραμάτων”, οι λαοί δεν δείχνουν να πείθονται.