MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Deutsche Bank και Credit Suisse «αποβλήθηκαν» από τον Stoxx Europe 50 - Καταρρέει το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η «ΓΥΜΝΙΑ» ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ 

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 

Ένα ακόμα οδυνηρό κτύπημα έρχεται στην «αμαρτωλή» γερμανική τράπεζα που όλοι προσπαθούν να προστατέψουν την Deutsche Bank, που μαζί με την ελβετική Credit Suisse και πρόκειται να αποβληθούν από τη λίστα του Stoxx Europe 50 μέχρι την επόμενη εβδομάδα, ενώ στην θέση τους θα βρεθούν η τεχνολογική εταιρεία της ASML Holding και η κατασκευαστική Vinci 

Bild: Πού πήγε η βοήθεια που υποσχέθηκαν οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα;

Τι απέγινε με τους ειδικούς, νομικούς και μεταφραστές που υποσχέθηκαν οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της συμφωνηθείσας βοήθειας για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης; Η αποκαλυπτική απάντηση της Bild. 

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής Bild, οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες στηρίζουν την Ελλάδα στη μάχη κατά της προσφυγικής κρίσης σε πολύ μικρότερο βαθμό απ΄ ό,τι είχαν υποσχεθεί. Επικαλούμενη στοιχεία της Κομισιόν, η εφημερίδα αναφέρει ότι μέχρι στιγμής εστάλησαν στην Ελλάδα μόλις 66 από τους συνολικά 1.580 υπαλλήλους της Frontex που είχαν προβλεφθεί. 

Πρωθυπουργός Μαλαισίας εναντίον Ρότσιλντ;

Ο Πρωθυπουργός της Μαλαισίας Najib Razak κατηγορείται για την υπεξαίρεση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, και επιδιώκει ασυλία με αντάλλαγμα την κατάθεσή του εναντίον των Ρότσιλντ.

Benjamin Fulford 30 Ιουλίου, 2016

Πηγές της CIA στην Ανατολική Ασία μας έθεσαν σε εγρήγορση σχετικά με το γεγονός ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει απαγγείλει κατηγορίες εναντίον του πρωθυπουργού της Μαλαισίας Najib Razak για υπεξαίρεση πάνω από 1δις Δολ. από ένα ταμείο που προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για την οικονομική ανάπτυξη της Μαλαισίας.

ΚΑΖΑΚΗΣ : Και τρία αυγά Τουρκίας…

Έτσι και την κάνουμε από την ΕΕ και το ευρώ, οι Τούρκοι θα φτάσουν στη Λάρισα! Αυτό δεν μας λένε όλα αυτά τα χρόνια όσοι μάχονται να μείνουμε υπό καθεστώς κατοχής και εκποίησης της χώρας μας;

Μαζί τους και όσοι πατριδοκάπηλοι εμφανίζονται ως πολύ πατριώτες, αλλά όταν έχουν να στρατευτούν στον αγώνα για την ελευθερία της πατρίδας και του λαού, τότε παίρνουν δήθεν βαθυστόχαστο ύφος και εμφανίζονται να ακούν τη φωνή της λογικής: Το να φύγεις από το ευρώ και την ΕΕ είναι σύνθετο το ζήτημα, σου λένε. Δεν παίρνεις υπόψη σου τις γεωπολιτικές παραμέτρους, σου λένε. Κι αν μας την πέσουν οι Τούρκοι;

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – Ο Παπανδρέου προσωπικά και η κυβερνηση του ηταν που έκαναν το πραξικόπημα στην ΕΛΣΤΑΤ δημιουργώντας την «ενος ανδρός αρχή» του Γεωργίου. Ειναι οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος και ειναι βεβαιον ότι η δικαιοσυνη θα φτάσει και σε πολιτικά πρόσωπα. 

Εκτός από την ηρωΐδα Ζωή Γεωργαντά, τον Νίκο Λογοθέτη κλπ, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον πανάξιο Γιάννη Αδαμόπουλο, τ προεδρο του ΔΣΑ που ανέλαβε την πρωτοβουλία της προσφυγής. 

Ο Στουρνάρας "καίει" τους πάντες και πρώτα απ όλα τον ίδιο του τον εαυτό!

Η ομιλία του Γ. Στουρνάρα στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής κατά την παρουσίαση της Ενδιάμεσης Εκθεσης της Τράπεζας της Ελλάδος, υπήρξε αποκαλυπτική για τρία τουλάχιστον πράγματα...


Πρώτον: Για το παραμύθι - το κατευθυνόμενο παραμύθι - με το οποίο ανατροφοδοτούνται ψευδεπίγραφες προσμονές, για να οδηγείται η Ελληνική κοινωνία ομαδικά και συντονισμένα στον καθολικό της ευνουχισμό.