MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Προϋπολογισμοί..

Υστέρηση είχαμε, λέει, στα προϋπολογισμένα έσοδα του κράτους απ' την φοροληστρική λαίλαπα τον μήνα Ιούλιο, κατά μισό δις.

Δηλαδή κάπου 9,5-10% επί των αναμενόμενων εσόδων.

Μ' αυτούς τους ρυθμούς, χαλαρά, το έλλειμα του πέτσινου προϋπολογισμού των φωστήρων-τσιρακίων των τοκογλύφων μπορεί να φτάσει τα 6 δις ετησίως.

Το θέμα έχει δύο όψεις, δύο πλευρές: την γελοία, και την γελοιοδέστερη.

Διασπορά πρακτόρων στα Ελληνικά ΜΜΕ!

Γνωρίζαμε τις βόμβες διασποράς, τους Έλληνες της Διασποράς, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων. Καιρός να μάθουμε λοιπόν και τη Διασπορά πρακτόρων στα ελληνικά ΜΜΕ από τους Αμερικανούς! 

Διαβάζουμε απο τα WIKILEAKS: 

Δημοσιογράφος του MEGA κελαηδάει στην Αμερικάνικη Πρεσβεία, ενώ δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ και του Παπαχελά παίρνει έγκριση από την Πρεσβεία για το ποια πλάνα θα συμπεριληφθούν στην εκπομπή ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ. 

Μια πραγματικά Ελληνική κυβέρνηση θα είχε ήδη απαιτήσει αποζημιώσεις από την τρόικα!

Μια πραγματικά Ελληνική κυβέρνηση θα είχε ήδη απαιτήσει αποζημιώσεις από την τρόικα για τα εγκληματικά λάθη του ΔΝΤ επισήμανε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm και στον Άκη Παυλόπουλο ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς. 

Όπως επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής η Έκθεση του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης του ΔΝΤ με την οποία το ίδιο το ΔΝΤ ξεκάθαρα ομολογεί ότι με τα εγκληματικά του λάθη κατέστρεψε την Ελληνική οικονομία και προκάλεσε ανθρωπιστική κρίση στην Πατρίδα μας, αποτελεί ισχυρό όπλο στα χέρια της Ελλάδας προκειμένου να διεκδικήσει από την τρόικα αποζημιώσεις εκατοντάδων δισ. ευρώ.