MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Boυλή: «Θα διεκδικήσουμε νομικά τις γερμανικές αποζημιώσεις»

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Α' ΠΠ! - ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ο ΑΙΩΝΙΟΣ «ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΣ» 

Τη δικαστική διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών προτείνει στην έκθεσή της η Διακομματική Επιτροπή της Βουλής, σε περίπτωση που η Γερμανία δεν συμμορφωθεί διαμέσου της διπλωματίας επιβεβαιώνοντας έτσι το άρθρο του Spiegel το οποίο και δημοσίευσε το pronews.gr
 
Οι εργασίες της Επιτροπής ολοκληρώθηκαν με την ψήφιση της έκθεσης και την κατάθεσή της στην Ολομέλεια της Βουλής. 

Στην έκθεση επισημαίνεται ότι οι ελληνικές απαιτήσεις για επανορθώσεις από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο παραμένουν ενεργές, ενώ σημειώνεται ότι δεν μπορεί να υποστηριχθεί βάσιμα ότι οι αξιώσεις της Ελλάδας, κρατικές ή ιδιωτικές, υπέπεσαν σε παραγραφή. 

H ελληνική κρίση θα «φουντώσει» ξανά γράφει η εφημερίδα Guardian: Τα προβλήματα…

Μετά την εφημερίδα Financial Times που …”είδε” ανάπτυξη, η εφημερίδα Guardian δημοσιεύει ανάλυση αρθρογράφου της, ο οποίος αναφέρεται στη δυσοίωνη εκτίμηση ότι η ελληνική κρίση θα «φουντώσει» ξανά. 

Ο οικονομικός συντάκτης της βρετανικής εφημερίδας, Λάρι Ελιοτ, κάνει λόγο για τρία προβλήματα της συμφωνίας που επετεύχθη το περασμένο καλοκαίρι, τονίζοντας ότι τα δύο έχουν ήδη επαληθευτεί. Και εκτιμά ότι το θέμα δεν είναι αν η ελληνική κρίση θα φουντώσει ξανά, αλλά το πότε θα γίνει αυτό, θεωρώντας ότι αυτό θα συμβεί πριν από τις γερμανικές εκλογές. 

Αυτές οι οικογένειες είναι τα γρανάζια της Νέας Τάξης Πραγμάτων...

Η υποτιθέμενη «Νέα Τάξη Πραγμάτων» δεν αποτελεί πλέον συνωμοσιολογικό σενάριο και αυτό γιατί οι ηγετικές ομάδες που την προωθούν, δεν κρύβουν τους στόχους τους, ούτε δρουν με καλυμμένο πρόσωπο. Διαθέτουν ισχυρότατες οργανώσεις, κινητοποιούνται ανοιχτά για την υπεράσπιση αυτής της «Νέας Τάξης», με στόχο τον έλεγχο της ανθρωπότητας και των πλουτοπαραγωγικών πηγών του πλανήτη, διεκδικώντας αργά και σταθερά την παγκόσμια κυριαρχία.

Μέχρι και σήμερα το σύνολο του ανθρώπινου πληθυσμού, αγνοεί τις δράσεις και τις προθέσεις των παρασκηνιακών αυτών δυνάμεων με αποτέλεσμα οι μάζες να μην αντιλαμβάνονται ότι οι ελευθερίες τους σταδιακά αφαιρούνται ενώ η δύναμη της «Νέας Τάξης» όλο ένα και αυξάνεται.