MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ- ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! Τι προβλέπει ο Greenspan

Ο Greenspan προβλέπει διάλυση της ζώνης του ευρώ, ενώ όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις της Fed, εκτιμά ότι θα προχωρήσει άμεσα σε αύξηση επιτοκίων.

Κάθε άλλο παρά αισιόδοξος για το μέλλον της Ευρωζώνης εμφανίστηκε ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, Alan Greenspan. Ο Greenspan προβλέπει διάλυση της ζώνης του ευρώ, ενώ όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις της Fed, εκτιμά ότι θα προχωρήσει άμεσα σε αύξηση επιτοκίων. Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Bloomberg, η οποία θα μεταδοθεί το επόμενο διάστημα, ο πρώην διοικητής της Fed, εκτίμησε ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα θα αυξήσει τα επιτόκια άμεσα, ενδεχομένως και ραγδαία. Ο Greenspan εκτίμησε ότι η Fed δεν μπορεί να διατηρήσει αυτά τα επίπεδα των επιτοκίων για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Ο «big brother» του ΥΠΟΙΚ ψάχνει σε Facebook και Instagram για φοροφυγάδες!

«ΚΩΔΙΚΟΣ 24 ΩΡΕΣ» - ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ 

της Μαρίνας Νικολάκη 

To γεγονός οτι το facebook (και γενικότερα όλα τα σύγχρονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) είναι ο μεγαλύτερος «ρουφιάνος» της εποχής μας που επινοήθηκε αποκλειστικά και μόνο για να παρακολουθεί διεξοδικά όλες μας τις κινήσεις προσφέροντας μας έναν πιο ευχάριστο τόνο σε αυτή τη διαδικασία είναι κάτι που γνωρίζουμε όλοι. (Σωστά;) Εκτεθειμένοι στο διαδίκτυο με τη δική μας έγκριση παρακολουθούμαστε από τους πάντες αθόρυβα και διακριτικά χωρίς όμως να μας προσφέρεται κανένα περιθώριο προφύλαξης.

Στάση πληρωμών: Κανείς δεν πληρώνει κανέναν!

ΤΟ 50% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ – ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ – ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ 

Η χώρα έχει κηρύξει ανεπίσημα στάση πληρωμών και οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος σφυρίζουν… κλέφτικα σα να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα.
Η δύσκολη εξίσωση μεταξύ των όσων χρωστάει το δημόσιο στους προμηθευτές και στους επαγγελματίες αλλά και των χρημάτων που οφείλουν οι ιδιώτες στο κράτος (εφορία και ασφαλιστικά ταμεία) όχι μόνο είναι δυσεπίλυτη, αλλά πρόκειται για «πυρηνική βόμβα» που αν εκραγεί θα διαλύσει την εθνική οικονομία και θα δημιουργήσει πιστωτικό γεγονός με απρόβλεπτες συνέπειες.