MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΔΥΣΩΔΙΑ - Τ.Σόρος: «Πληρώσαμε 6 ελληνικές εφημερίδες, 10 ρ/τ και 6 ιστοσελίδες για να υποστηρίξουν το ουκρανικό πραξικόπημα»!

ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ 50 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ! - ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

του Πάνου Πέτρου-Δαμουλιάνου 

Ενα από τα από τα 2.500 έγγραφα που αποκάλυψαν τα DCLeaks περιγράφουν ακριβώς πόσα ελληνικά ΜΜΕ αγοράστηκαν από τον Τζόρτζ Σόρος για να υποστηρίξουν το ουκρανικό πραξικόπημα το 2014! 

Πραγματική δυσωδία από τις αποκαλύψεις για πληρωμή 6 ελληνικών εφημερίδων, 10 ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και 6 ενημερωτικών ιστοσελίδων, οι οποίοι λειτούργησαν ως πράκτορες του μεγαλοεπενδυτή και χρηματοδότη όλων των "βρώμικων καταστάσεων" Τζορτζ Σόρρος!

Η φούσκα των μετοχών θα σκάσει βίαια - Γιατί οι κορυφαίοι των hedge funds και των επενδυτικών τραπεζών βλέπουν χάος;

Δραματική πτώση των μετοχών και βίαιο ξεφούσκωμα των αγορών διεθνώς προβλέπουν οι γκουρού των επενδύσεων 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό που συμβαίνει παγκοσμίως δεν έχει προηγούμενο ενώ στην Wall σημειώνονται συνεχή ρεκόρ, οι ισχυρότεροι managers των hedge funds και οι μεγαλύτεροι επενδυτικοί οίκοι προβλέπουν βίαιη διόρθωση και χάος. 

Οι γκουρού των αγορών (Soros DoublLine Capital, Goldman Sachs, Elliot Management, Carl Icahn ) προειδοποιούν ότι έρχεται όχι απλά διόρθωση αλλά χάος στις μετοχές. 

Η γενιά του κουτσομπολιού κινδυνεύει να περάσει από τη κατινοποίηση στη τραβεστοποίηση!...

Επισημαίνει ο Δημήτρης Α. Γιαννακόπουλος.

Το δυστύχημα στα νερά της Αίγινας, δείχνει πώς το κουτσομπολιό μπορεί να κάνει πολιτική και αποτελεσματικό σημειολογικό αντάρτικο εναντίον της κυβέρνησης. Τα λεφτά και η εξουσία τρέφουν ασφαλώς τη φήμη και η φήμη σήμερα ταξιδεύει με τη ταχύτητα του φωτός. Είναι αδύνατο να την προλάβεις και να τη σταματήσεις. Η φήμη αντιμετωπίζεται πολιτικώς με κόντρα- φήμη και όχι με υστερίες, απειλές, αγωγές και διαγραφές. Αν δεν ξέρεις αυτή τη δουλειά, τι γυρεύεις στο χώρο της πολιτικής επικοινωνίας και γενικότερα της πολιτικής;

Το ημερολόγιο της εφορίας: Θα πληρώσουμε 30 δισ. φόρους σε 150 ημέρες

Σοκ: Πάνω από 30 δισ. ευρώ για φόρους καλούνται να δώσουν στο κράτος 7,5 εκατομμύρια μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες ακινήτων, χωρίς να συνυπολογίζονται καν οι αυξήσεις ασφαλιστικών εισφορών ή άλλες μειώσεις συντάξεων και επιδομάτων προκειμένου να συντηρηθεί λίγο ακόμη στην εξουσία η παρούσα κυβέρνηση αφού επί της ουσίας όλο το ικονομικό της πρόγραμμα έχει βγει «εκτός» λόγω προσφυγικού και τουρισμού.

Μέσα σε 150 ημέρες, από το τέλος Σεπτεμβρίου μέχρι τον Ιανουάριο του 2017, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να βγάλουν από τις τσέπες τους και να πληρώσουν πάνω από μια ντουζίνα αυξημένους ή νέους φόρους, όπως: 

Βουτιά της κατανάλωσης σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από τα νοικοκυριά.

Με δραματική μείωση της κατανάλωσης σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης έκλεισε το πρώτο εξάμηνο του 2016, αποκαλύπτοντας ότι επικρατεί βαθιά ύφεση στην καθημερινότητα των ελληνικών νοικοκυριών. 

Τα στοιχεία της εταιρείας ερευνών αγοράς IRI δείχνουν υποχώρηση του τζίρου στα σούπερ μάρκετ κατά 8,8% το διάστημα Ιανουαρίου - Ιουνίου 2016 σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2015, ενώ ακόμη μεγαλύτερη, της τάξης του 12,6%, είναι η κάμψη του όγκου πωλήσεων.