MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Οι παπατζήδες...

Οι παπατζήδες είναι αυτοί που μπροστά στα μάτια μας ανακατεύουν 3 χαρτιά της τράπουλας, εκ των οποίων το ένα ειναι ο "παπάς" τον οποίο μας δείχνουν και μετά μας ζητούν να τον βρούμε ποντάροντας χρήματα. Κι ενώ παρακολουθούμε προσεκτικά τα χέρια του παπατζή και την πορεία του χαρτιού με τον παπά στο τέλος χάνουμε τα λεφτά μας έχοντας ποντάρει λάθος. Αυτό κάνουν εδώ και χρόνια οι παπατζήδες της Βουλής.

Το ΔΝΤ ζητάει από τους πολιτικούς λεφτά...δηλαδή αίμα. Αυτοί μας σφάζουν. Εμείς κατηγορούμε τους πολιτικούς κι αυτοί κατηγορούν το ΔΝΤ που ζήτησε αίμα. Ζητάμε απαντήσεις από το ΔΝΤ κι αυτό μας αποκαλύπτει, ότι δεν ζήτησε ποτέ αίμα, μόνο λίγη σάρκα. Και παίζοντας την κολοκυθιά με το ποιος τελικά ευθύνεται για τη σφαγή, περνάει ο καιρός, οι βουλευτές που ψήφισαν τα Μνημόνια βγαίνουν στη σύνταξη πλουσιότεροι και μετακομίζουν στο εξωτερικό αφήνοντας εμάς να πνιγούμε από τη φοροεπιδρομή χάνοντας δουλειές και σπίτια. 

Υπόθεση Μνημονίων και ΕΛΣΤΑΤ: Η διεθνής συνωμοσία για να χάσει η χώρα της ανεξαρτησία της και να πλουτίσουν κάποιοι...

«ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ», ΑΚΟΜΑ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

του Γιάννη Πετρίδη

Η συνωμοσία ξένων δυτικών κυβερνήσεων (για να μην μιλάμε πλέον αόριστα για "κύκλους") και της κυβέρνησης Γ.Παπανδρέου για την είσοδο της χώρας στην σκοτεινή εποχή των Μνημονίων αποτελεί σίγουρα το πιο σκοτεινό κεφάλαιο στην ιστορία της χώρας μετά το 1949, όταν τελείωσε ο αιματηρός εμφύλιος.

Η απόφαση για παραπομπή σε νέα δίκη του πρώην Πρόεδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, με την κακουργηματική κατηγορία της παραποίησης στατιστικών στοιχείων, σε σχέση με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην συνωμοσία, σίγουρα έχει ανησυχήσει τα "γκρι κοστούμια" των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον και τους εγχώριους συνεργάτες τους.

Στα τάρταρα το ελληνικό επιχειρείν - 70.000 αιτήσεις για μεταφορά της έδρας εκτός Ελλάδας

«ΤΣΟΥΝΑΜΙ» ΛΟΥΚΕΤΩΝ


Τελείωσε η ελληνική οικομία: Το νέο ασφαλιστικό και οι υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές που θα ισχύσουν από τον Ιανουάριο του 2017, σε συνδυασμό με τη μεγάλη φορολογική επιβάρυνση, οδηγούν 70.000 επιχειρήσεις στην μεταφορά της έδρας τους εκτός Ελλάδας!

Τουλάχιστον 65.000 με 70.000 επιχειρήσεις έχουν υποβάλει αίτηση για μεταφορά της έδρας τους εκτός Ελλάδας, καθώς η εκτόξευση των ασφαλιστικών εισφορών από τον Ιανουάριο του 2017 τις οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο «λουκέτο».