MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπακούει πιστά τις εντολές της ΕΕ και στηρίζει τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ!

Η αποδοχή της ωμής προτροπής των τριών ανώτατων αξιωματούχων της Ε.Ε. απο τη νομίμως εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση για ουσιαστική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, έρχεται να συμπληρώσει άλλο ένα κομμάτι στο εκτυλισσόμενο σχέδιο της πολύκροτης υπόθεσης της ΕΛΣΤΑΤ που όχι μόνο στοίχισε στον Ελληνικό λαό εκατοντάδες δισεκατομύρια ευρώ από τα οριζόντια μέτρα που εξαθλίωσαν και συνεχίζουν να εξαθλιώνουν την κοινωνία, αλλά η διαλεύκανση του αποτελλεί και το εφαλτήριο ουσιαστικής εξόδου της χώρας μας από την κρίση!

Για να μην ξεχνιόμαστε...

Εκτός από το σόου με τις τηλεοπτικές άδειες, είς άλλα θέματα της εσωτερικής επικαιρότητας...






Διεθνές Ινστιτούτο Βιέννης: Συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού κατά 14,5% έως το 2050

1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΣΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ 

της Βάνας Πέππα 

Τη συρρίκνωση του πληθυσμού της Ελλάδας κατά 14,5% έως το 2050, προβλέπει το Διεθνές Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Αναλύσεων Συστημάτων (IIASA) της Βιέννης. 

Στο ίδιο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την έρευνα -και κατά μέσο όρο- ο πληθυσμός στις χώρες - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αυξηθεί κατά 6,6% σε σχέση με σήμερα. 

Eurostat: Η Ελλάδα είναι η σταθερή «πρωταθλήτρια» ατην ανεργία σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση

Η γνωστή σε όλους μας στατιστική υπηρεσία της ΕΕ «Eurostat» μας έβγαλε και πάλι «πρωταθλητές» στον τομέα της ανεργίας, αναφέροντάς ότι η χώρα μας διαθέτει το υψηλότερο ποσοστό σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, με 23,6 τοις εκατό για τον Ιούνιο του 2016, σύμφωνα με ανακοίνωση .

Δεύτερη είναι η Ισπανία με 19,6 τοις εκατό ανεργία γεγονός που επισημάνει σε όλους ότι ο νότος έχει σταθερά πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. 

Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ …ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΤΤΑΚΗ

Διογκώθηκε επισήμως για να νομιμοποιήσει το Μημόνιο

■ Πέφτει και το τελευταίο φύλλο συκής για το έκλημα της ΕΛ.ΣΤΑΤ.

■ Οι δύο διαρρήξεις για να «εξαφανιστούν» τα «mails της προδοσίας»

■ Το μοιραίο λάθος της ευρωπαϊκής γραφειοκρατείας! Εστειλαν τις εντολές για αλλοίωση και στον Νίκο Στρόμπολο, τον εχθρό του «σκοτεινού» Γεωργίου

Ανελέητα χτυπήματα για τους συνταξιούχους - Νέες περικοπές για συντάξεις χηρείας, τραπεζοϋπαλλήλους και Δημόσιο

ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ
Ανελέητα χτυπήματα για τους συνταξιούχους από τις κυβερνητικές αποφάσεις και τον νόμο Κατρούγκαλου. Οι συντάξεις χηρείας, όπως και αυτές των πρώην τραπεζουπαλλήλων θα υποστούν μεγάλο "μαχαίρι", ενώ παράλληλα οι συνταξιούχοι του δημοσίου στο τέλος Σεπτεμβρίου θα λάβουν μειωμένα έως και 34% τα μερίσματά τους. 

Η παρακράτηση δε των αναδρομικών για κύριες, επικουρικές, μερίσματα και ΕΚΑΣ που θα αρχίσει από τον Οκτώβριο, θα στραγγίξει το διαθέσιμο εισόδημα των συνταξιούχων οδηγώντας τους στα όρια της απελπισίας.