MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

«Δεν έχουμε να φάμε» φωνάζουν οι συνταξιούχοι έξω από το υπ. Εργασίας

«Απλά εφάρμοσα τον νόμο», η απάντηση Κατρούγκαλου για τη «σφαγή» των επικουρικών συντάξεων – Μετά το αρχικό ψαλίδι κατά 50%, συνταξιούχος χηρείας του ΙΚΑ τον επόμενο μήνα θα δει στο λογαριασμό της μόνο ένα ευρώ λόγω της παρακράτησης των αναδρομικών«Για τους συνταξιούχους δεν υπάρχει μία, λεφτά υπάρχουν μόνο για την πλουτόκρατια», φωνάζουν αυτή την ώρα οι συγκεντρωμένοι συνταξιούχοι κάτω από το υπουργείο Εργασίας οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις διαδοχικές μειώσεις που βλέπουν κάθε μήνα στις συντάξεις τους.

Πού πάει αυτή η χώρα; Οι μισοί Έλληνες οφειλέτες του Δημοσίου - Αυξήθηκαν κατά 125.000 τον Ιούλιο και τα χρέη τους 800 εκατ. ευρώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΤΗΣ ΓΓΔΕ - ΚΙ ΟΜΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ

Οι περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες που υποχρεούνται να καταθέτουν φορολογική δήλωση χρωστούν στο Δημόσιο. Μέσα σε ένα μήνα, τον Ιούλιο ο αριθμός των οφειλετών αυξήθηκε κατά 125.590 άτομα, ενώ οι οφειλές αυξήθηκαν κατά περίπου 800 εκατομμύρια ευρώ φθάνοντας το συνολικό χρέος σε αστρονομικά ποσά.

Με... καραμπίνες υποδέχονται την ΔΕΗ οι πολίτες: Εκανε «κόσκινο» το αυτοκίνητο του ΔΕΔΔΗΕ που θα έπαιρνε το ψωμί των παιδιών του...

1.200.000 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

του Γεράσιμου Χουντάλα

Με όπλα αρχίζουν να υποδέχονται οι πολίτες τα συνεργεία της ΔΕΗ που πάνε να κόψουν το ρεύμα: Με κυνηγετική καραμπίνα κυνήγεσε ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Χασιά το συνεργείο της ΔΕΗ που επιχείρησαν να να ξηλώσουν το καλώδιο της κομμένης, λόγω χρέους παροχής ρεύματος.

Κοινωνία παντεπόπτη οφθαλμού!

Η σημερινή κοινωνία προσομοιάζει με αυτή που με εφιαλτικό τρόπο περιέγραψε ο Τζωρτζ Οργουελ στο βιβλίο του «1984».

Οι στρατιές ανέργων αυξάνονται και παράλληλα αυξάνεται ο τρόπος ελέγχου των μαζών, εργαζόμενων και μη.

Αναπτύσσονται καινούριοι κλάδοι επιστημών όπως είναι οι νευροεπιστήμες με απώτερο στόχο την χειραγώγηση. Η επιστήμη των οικονομικών μετατρέπεται σε επιστήμη της κοινωνικής μηχανικής.

Τα νευροοικονομικά (συνδυασμός οικονομίας, ψυχολογίας, βιολογίας και νευρολογίας) μελετούν το πώς ο άνθρωπος λαμβάνει αποφάσεις και κατά συνέπεια, θα προσθέταμε, πως μπορεί να επηρεαστεί στο να λαμβάνει συγκεκριμένες αποφάσεις.

Εϊ, ψιτ! Εσύ ο μεγαλο-δημοσιογράφος!

Εσύ που φωνάζεις κλαις και οδύρεσαι γιατί θα απολυθούν 2.000 άτομα από τα κανάλια που θα κλείσουν! Έμαθες τι απαντά ο κόσμος στις φωνές σου;;;

Πως ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΑΤΜΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ !!!

Αλήθεια, που ήσουν εσύ δημοσιογράφε όταν η δημοσιογραφική ελίτ, έθαβε τις πραγματικές ειδήσεις από τον κόσμο;

- Που ήσουν εσύ όταν έκλειναν το 2010, σε κάθε γειτονιά όλα τα μαγαζάκια οι μικροί επιχειρηματίες και είναι μέχρι σήμερα άνεροι;