MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Λουκέτο για πάνω από 18.000 μικρές επιχειρήσεις αναμένεται το επόμενο εξάμηνο...

Λουκέτο για πάνω από 18.000 μικρές επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενους αλλά και απώλεια 33.000 θέσεων συνολικής απασχόλησης αναμένεται να σημειωθεί στο επόμενο εξάμηνο, όπως προκύπτει από έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ.

Την ίδια ώρα το 42% των επιχειρήσεων θεωρεί πολύ πιθανό να κλείσει το επόμενο εξάμηνο ενώ οι πολύ μικρές επιχειρήσεις και οι αυτοαπασχολούμενοι παρουσιάζουν τριπλάσιο κίνδυνο διακοπής της λειτουργίας τους (αυτοαπασχολούμενοι 51,5%) σε σχέση με τις μεγαλύτερες (από 5 άτομα και πάνω, 17,7%).

Σε «διατεταγμένη» υπηρεσία κατά της Ελλάδας τα δυο κρατικά γερμανικά κανάλια

Μόνο αντικειμενική δεν ήταν η παρουσίαση της ελληνικής κρίσης και των γεγονότων που συνέβαιναν στην Ελλάδα το 2015 από τα κρατικά γερμανικά δίκτυα ARD και ΖDF.

Αυτό υποστηρίζει έρευνα του γερμανικού ιδρύματος Otto - Brenner με τίτλο «Προκαλέστε τους Έλληνες» που διενέργησαν ερευνητές του πανεπιστημίου του Βίρτσμπουργκ.

Το παρελθόν θα τους κυνηγάει για πάντα...

Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να ξεχνά τις ανθελληνικές θέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη σε πλείστα όσα ζητήματα Εθνικών θεμάτων. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνά την ομερτά που συνδέει την Οικογένεια Μητσοτάκη με την γερμανική πολυεθνική εταιρεία Siemens, και τα "θεία δωράκια" του ισχυρού την εποχή εκείνη, άνδρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου

Αυτήν την ομερτά την παρουσίαζε και την αναδείκνυε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος μέσω των περιβόητων ημερολογίων που συντηρούσαν η Κατερίνα Τσακάλου και η Χριστίνα Καλοκούβαρου.